Ízléstelen aranyozott PlayStation 5-öt dob piacra az orosz luxuscég
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megvan a Caviar nevű orosz cég, ami gyakorlatulag csak annyit csinál, hogy nemesfémbe önt mindenféle elektronikai terméket?

A cég minden évben megcsinálja az aktuális iPhone orosz oligarcháknak szánt aranyozott verzióját, de azért olykor rárepülnek más cuccokra is, mint például most a Sony sikervárományos játékkonzoljára.

És itt egy picit el is gondolkodtunk, hiszen egy aranyozott iPhone-nal villogni valamennyire érthető magatartás egy olyan közegben, amelyben már az is ciki, ha az embernek elmúlt egy éves a Bugattija. Na de egy aranyozott PlayStation 5 nemigen üzen semmit, maximum azt, hogy a gazdája végleg elveszítette a kapcsolatot a való világgal, és a cucc emellett még echte ocsmányul is néz ki a 300 centis OLED tévé mellett.

Nos, a Caviar velünk ellentétben ezzel nem foglalkozott, inkább belecsapott a lecsóba, és kitalálta ezt:

A cég honlapján nem merték kiírni az árat, helyette a reménybeli tulajdonosnak kell jeleznie a szándékát, melyet követően a Caviar értékesítője veszi fel vele a kapcsolatot a részletekkel.

Az arany PS5-ből egyetlen darab készül, de attól nem kell félned, hogy most láttad utoljára, hiszen valószínűleg újra felbukkan majd egy alapos rendszerváltás után valamelyik egykori mágnásmiska pincéjéből.

Nekünk jó lesz a sima műanyag PlayStation 5 is, ha végre lehet majd kapni, és nem veszik meg előlünk a nyerészkedők.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.