Ez egy amolyan az élet írja a legjobb sztorikat sztori.

A hét elején történt, hogy egy férfi fényes nappal bement a párizsi Champs-Elysee közelében lévő Chaumet nevű ékszerüzletbe egy késsel. Ez már alapból sejteti, hogy az illetőt nem a romantika vezérelte, hogy jegygyűrűt vásároljon a csajának, mert az ilyesmit nem késsel a kézben szokás intézni. Emberünk 700 millió és egymilliárd forint közötti összegben zsákolt be különböző ékszereket, aztán felpattant egy

zöld elektromos rollerre

és elrobogott a helyszínről.

Nem kifejezetten egy olyan történet, amit fel lehetne dolgozni a Lupin harmadik évadában, ugye? Az ilyen félhülyéket általában már az utcán fejbekúrja valaki egy reklámszatyorral, hogy aztán a legközelebbi hivatalos közeg bilincsben vezesse el egy fél perc múlva, de ezúttal nem ez történt.

Emberünknek ugyanis sikerült meglógnia, mégpedig azért, mert a környéken mindenki a bolttól nem messze látásvizsgálatra érkező Jean-Claude Van Damme-ot bámulta, és a rablást egészen egyszerűen nem is vették észre... mármint az üzlet eladóin kívül, de mivel ők nem tudtak segítséget kérni senkitől, hiszen Van Damme, ugyebár, a tolvaj simán elszelelt.

Jó napot! Látásvizsgálatra jöttem.

Nem kell azonban megijedni, mert a kamerák segítségével a rendőrség már szerdán letartóztatott két embert. Ehhez mondjuk már semmi köze nem volt a belga akciósztárnak.

(via)

És ezt olvastad már?
A 74 éves Schwarzenegger görög istenként pózol egy rejtélyes plakáton