Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Chandler értetlen tízévesként, Ross fogszabályzós tiniként, Courteney Cox hamvas testű jócsajként tűnt fel pályája kezdetén a tévében. Nézzük is meg, hogyan!

Courteney Cox

Szerelemhajó

Ki ez a jó testű, fiatal lány, akibe ily’ ügyetlenül belebotlik ez az Oscar-gyanús alakítással érkező színész? Csak nem a későbbi Monica? 1986-ban, a mindössze 22 éves színésznő is feltűnt a sikeres Szerelemhajó című sorozatban, olyan frissen és hamvasan, hogy arra érdemes vetni most is egy pillantást. Figyelem, az alábbi videó csodálatos német szinkronnal fokozza az élményt!

Jennifer Aniston

Molloy

A Jóbarátok szereplői közül ma Jennifer Aniston a legsikeresebb, 1990-ben azonban egy olyan sorozatban kezdte, amelyet nem sokan kedveltek. Pedig ha tudták volna, hogy a mostani The Big Bang Theory-sztár (vagy magyar címén Agymenők), Mayim Bialik, azaz Amy Farrah Fowler volt a főszereplője, mindössze 15 évesen! Aniston sem volt mondjuk több 21-nél. A videóban a sorozat előzetesét nézhetjük meg, előtte azonban még megtekinthetjük a Glory Days trailerét is, benne egy olyan alfahímmel, akinek igen sok köze volt a későbbiekben Jenniferhez. Annyit segítünk, hogy B-vel kezdődik és redpitt a vége.

David Schwimmer

Nagyon különleges ügyosztály

Ross és Drebin hadnagy egy sorozatban? A Csupasz pisztoly-filmeket megelőző Nagyon különleges ügyosztály-sorozatban ugyan csak egy pillanatig, de feltűnt Schwimmer is, a videóban 3:04-nél kezd el fogszabályzóban ügyetlenül mosolyogva észt osztani a mellette ülő kislánynak. A színész itt mindössze 16 éves, és nem is néz ki többnek 12-nél.

Lisa Kudrow

Cheers

Amikor először kezdték el nálunk játszani a Cheers-t, még nem igazán volt fogalmunk arról, ki az a Phoebe Buffay. Most újranézve viszont már különösen vicces az a ’89-es epizód, amelyben a 26 éves Kudrow is feltűnik a szintén pofátlanul fiatal, akkor 28 éves Woody Harrelson mellett.

Matthew Perry

240-Robert

A mindenkori Chandler tízéves volt, amikor először tűnt fel egy sorozatban. Az említett alkotás a számunkra nem sokat mondó 240-Robert címre hallgatott, Perrynek pedig nem sok szerepe volt benne, mindössze egy kis értetlenkedés, és más semmi, de valahol csak el kellett kezdeni.

Matt LeBlanc

TV 101

Joey első tévés szereplése már első ránézésre is igencsak idegesítő próbálkozásnak tűnik, de meg kell jegyezzünk valamit: a ’88-as TV 101-ben is pontosan ugyanúgy néz ki, mint sok-sok évvel később, tehát teljes joggal kezdhetünk el gyanakodni LeBlanc hegylakóságára. A jelenlegi őszülő hajkorona nem téveszt meg minket. Az alább látható videó spanyol nyelvű, de ez az élvezhetőség szempontjából mit sem jelent.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Fegyencedzés újratöltve, avagy az erő alaprendszere
Feltámadás magyar módra, avagy Linda után bárki visszajöhet?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.