A The Hollywood Reporter legalábbis így tudja, ők pedig általában jól szokták tudni.

Nemrég kaptunk egy olyan hírt a Joker című kultmozi folytatásáról, melynek hallatán zsibbadtra tapsoltuk a tenyerünket...

...most viszont jött egy olyan, hogy hirtelen csak a fejünket vakarjuk.

Az említett magazin – ami tényleg arról híres, hogy az értesülései általában rendben vannak – exkluzív cikkben számolt be arról, hogy a Warner éppen Lady Gagával tárgyal, hogy a színész-énekesnő vállalja el a készülő filmben Harley Quinn szerepét.

A fentebb is linkelt cikkben már megírtuk, hogy a film Joker: Folie à deux munkacímen fut, az alcíme így egy közös őrület nevű elmezavar francia neve, ami szintén arra utal, hogy a címszereplő partnert kap a folytatásban.

És ez még nem minden, belsős források ugyanis azt is megszellőztették, hogy a tervek szerint a film musical lesz, és igazából erre a hírre kezdtük el mi is vakarni a fejünket. Erről egyébként a THR sem írt többet, csak bedobta a pletyót a köztudatba, hadd gondolkozzanak a rajongók, hogyan is nézne ki Joaquin Phoenix, amint slágerdalokban mondja el a szíve bánatát.

Nos, ezt még emésztgetnünk kell, bár simán lehet, hogy a dolog csak egy vicces kedvű iparági szereplő zseniális mediahackje.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Nem fogsz ráismerni az Addams Familyre a Netflix sorozatának első előzetesében