Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az nem újdonság, hogy Hollywood megint megúszósra vette a figurát, és egy új ötlet megvalósítása helyett egy régebbi, jól bevált recepthez nyúl.

Pár hete jött a hír, hogy remake-elik az 1967-es A piszkos tizenkettő című háborús filmet, most pedig kiderült néhány további részlet, és bizony egyelőre a dolog nem fest túl jól.

Úgy néz ki, hogy a projekt agytrösztje jelen állás szerint David Ayer, akinek így hirtelen csak egy olyan filmje – a remek Az utolsó műszak – jut eszünkbe, ami nem volt rossz, a filmográfiájának többi tagja alig érdemes az említésre. A legutóbbi nagyjátékfilmes projektje, a Netflixnek gyártott Bright már szinte értékelhetetlen volt.

Szóval alapból kétségeink voltak a felől, hogy pont Ayernek kellene feltámasztania a jobb sorsra érdemes klasszikust, miután pedig a Collidernek adott interjújából kiderült, hogyan is gondolja ezt, még inkább kételkedünk benne, hogy ebből valami jó fog kisülni.

Ami még kétségbeejtőbb, hogy a Mission: Impossible-filmek mellett a Halálos iramban-sorozatot hozza példaként, miszerint ő is valami ezekhez hasonlót képzel el. A Suicide Squad - Öngyilkos osztag című moziban már volt lehetősége, hogy csináljon valami hasonlót, és láthattuk, mire tellett tőle.

Szóval aggódunk, nem kicsit.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.