Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hanem mert egy bombázó, és mert egyszerűen nem tudja póló mögé rejteni a melleit. A Los Angeles-i Julia Rose-ról van szó, akit épp emiatt egyszer már bannoltak az Instagramról, de ezzel a mutatvánnyal most megint fel fogja tornázni a követői számát.

Valamit muszáj is volt kitalálnia, mert a cikk megírásának pillanatában még csak szerény 17 ezres követőtábora van, pedig Rose láthatóan mindent megtesz azért, hogy szeressék. Egyszer például egy baseballdöntőn mutogatta a melleit, amit szintén nem úszott meg retorzió nélkül.

A Hollywood feliratot egyébként nem rongálta meg, és nem is volt egyedül. Egy csapat aktivistával egy molinó segítségével írták át az ikonikus feliratot Holyboobra (a boob cicit jelent), mégpedig azért, hogy a mellrák megelőzésére, a rendszeres szűrés fontosságára hívják föl a figyelmet. A dolog apropója is rendben volt, hiszen a február Amerikában a rák elleni védekezés hónapja.

Kép forrása: Twitter

Lehet, hogy Juliát tényleg csak a közérdekűség vezérelte, de mi nagyobb összegben mernénk rá fogadni, hogy az Instagram-oldala is bőven fog profitálni a megmozdulást követő médiafigyelemből.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.