Kártérítési pert nyert egy amerikai férfi a szülei ellen, akik kidobták a pornógyűjteményét

Tipikusan amerikai sztori a 43 éves David Werking története, aki tavalyi válása után tíz hónapra hazaköltözött szülei Grand Haven-i házába, ahová magával vitte gigantikus pornógyűjteményét is.

Emberünk egy 1605 DVD-ből és videokazettából álló pakkal érkezett a szülőkhöz, akik nyilván nem örültek annak, hogy a fiuk szexshoppá alakította a régi gyerekszobát. David tíz hónapot töltött otthon, aztán Indianába költözött, de a gyűjtemény ottmaradt az ősök nyakán.

Idősebb Werking nem sokat tökölt a megoldással, kidobta az egészet a szemétbe, majd írt egy emailt a fiának, melyben közölte, hogy a cuccost már ne keresse náluk, és hogy meglátása szerint nagyon jót tettek ezzel a lépéssel vele. Az utóbbival egyébként valamennyire azért egyet lehet érteni, de a sértett fél nagyon nem ezt a tanulságot vonta le a történtekből.

Először felszólította az ősöket, hogy fizessenek neki 25 ezer dollár kártérítést, a pakk ugyanis szerinte nagyjából ennyit ért, de ennek Werkingék nem tettek eleget, ezért a fiú perre ment.

A dolog pedig úgy néz ki, hogy nem rég Paul Maloney kerületi bíró jogerősen David javára döntött, így a szülőknek összesen 30441 dollárt kell kifizetniük, melyből 14500 dollár ügyvédi és eljárási költség, a többi pedig megy a kisfiuk számlájára.

Persze, nem szabad mások tulajdonát kidobni az ablakon, de az is biztos, hogy nincs az az összeg, amiből emberünk meleg szülői házat tudna venni.

(via, a főkép csak illusztráció)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.