Katy Perry nyomott egy olyan tweetet, amilyenek miatt azok, akik be vannak oltva popkultúra ellen, azt szokták gondolni, hogy minden világsztár gyogyós.

Pedig a veganizmus egyébként egyáltalán nem hülyeség és nem is kell, hogy irritáló legyen – már ha a vegán nem akarja mindenáron kirúgni a steaket a húsevő kezéből –, az azonban, ahogy a címben szereplő infót Katy közzétette a Twitteren, minimum megmosolyogtató.


vagyis

Nagyjából 95%-ban kész vagyok arra, hogy 100%-os VEGÁN legyek. A kutyusom, Nugget is csatlakozott hozzám az elmúlt négy hónapban. Imádkozzatok értünk, OK?

A százalékokkal bűvészkedést sem értjük, de azt sem, miért kellene bárkinek imádkoznia. Tényleg nem akarnánk megbántani senkit, de az ilyesmire szoktuk azt mondani, hogy infantilis.

Mielőtt elmérgesedne a vita arról, hogy állatkínzás-e szegény Nuggetből vegánt – vagyis bocsánat, VEGÁNT – csinálni, érdemes leszögezni, hogy a kutyának nem bizonyos táplálékokra, hanem bizonyos tápanyagokra van szüksége ahhoz, hogy egészséges legyen, vagyis nem ördögtől való a gondolat, hogy húsmentes étrendre állítsa át valaki a négylábú kedvencét.

Ezt persze lehet úgy is csinálni, hogy az ember felnőttként kommunikál.

Ez is érdekelhet:

(via)

És ezt olvastad már?
Kijött egy jelenet a Batmanből, ami a Fűrész legszebb pillanatait idézi