Főleg, ha bírod a Bosszúállókat. Vagy az ellenfelüket.

Április 25-28. között 26. Könyvhét a Millenárison, ahol tényleg van minden földi jó, ezt a két most megjelent képregényt viszont érdemes észben tartanod, mielőtt elindulsz otthonról azzal a felkiáltással, hogy úgysem veszel semmit.

Thanos győz

Ez a kötet állítólag ideális kiegészítése lehet a Bosszúállók utolsó két részének. Nem nagyon meglepő a történet iránya: Thanos győz, de hát láttunk már ilyesmit a vászon. Ebből a könyvből kiderül, hogy mi történik, amikor bekövetkezik az emberiség legnagyobb félelme, mindez egy nagyon szép kiadványban, elég bőséges tartalommal. A Thanos győz a 2016-2018 között megjelent 13-18. Thanos-sztorikat tartalmazza, de benne van a Thanos Annual 1. száma is, szóval nem lehet azzal vádolni, hogy ne érné meg az árát.

Monstress - Fenevad

Ha nem annyira jönne be a Marvel, akkor itt van Marjorie Liu és Sana Takeda fantasy-szenzációjának magyar kiadása, ami először a Könyvhéten vehető meg. A Monstress - Fenevad sztorijában a világot felforgatta egy háború, amit az emberek az arkánok ellen vívtak. Maika elveszíti a harcban egyik karját, majd eladják rabszolgának Zamora boszokrányainak, akik az arkánok véréből nyerik az erejüket. Aztán kiderül, hogy Maikában egy kozmikus erejű fenevad szunnyad. Nagyon sikeres képregény ez: kétszeres British Fantasy-, ötszörös Eisner- háromszoros Hugo- és Harvey-díjjal jutalmazták, de a Washington Post mellett a Newsweek és az Entertainment Weekly is többször az év legjobb könyvének választotta.

Ezeket, és még néhány extra cuccot (például a nemrég kijött Marvel Kapitány-kötetet) is beszerezhetsz a Könyvhéten, szóval érdemes kinézni a Millenárisra.

És ezt olvastad már?
Kínában csúnyán megerőszakolták a Harcosok klubja végét