Biztos nem hallottál még a Bigger című filmről, hiszen ez a mozi még premierdátumot sem kapott, valamikor 2018-ban fogják bemutatni.

Az alkotás Joe és Ben Weider történetét dolgozza majd fel, akik lefektették a modern, üzleti alapon szerveződő testépítés alapjait, és elindították a sportág legnevesebb versenyét, a Mr. Olympiát. A filmben nagy szerep jut majd egy bizonyos Arnold Schwarzeneggernek is, aki nagyjából a Mr. Olympiával egy időben lett világhírű, és az első lépéseit a siker felé vezető úton a Weider tesóknak köszönheti.

Érthető okokból Arnold már nem alkalmas arra, hogy eljátssza a hetvenes évekbeli önmagát, de erre nem is lesz szükség, ugyanis a rendező, George Gallo már kiszemelt valakit a szerepére.

Azt nyilván magadtól is kitaláltad, hogy nem valamelyik girnyó tinisztárocskáról van szó, és akkor most már meg is mutatjuk, kire esett a stáb választása:

Az úriembert Calum Von Mogernek hívják, és bizony éppen annyi színészeti tapasztalattal rendelkezik, mint maga Arnold, amikor megkapta az első filmszerepét. (Értsd: zéró.)

Egyébként két éve megnyerte a Mr. Universe-et, és azóta is abból él, hogy gyúrja a vasat, szóval a casting akár még jól is elsülhet.

És ezt olvastad már?
Paul Newman újradefiniálta, mit jelent férfinak lenni