Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

J. J. Abrams nemrég egy interjú során elmondta, hogy az előkészületek idején a kilencedik Star Wars-epizód teljes forgatókönyve felkerült az eBay-re.

Elmesélte, hogy az egyik színész a szkriptet otthagyta egy hotelszobában az ágy alatt, amit később a takarítók megtaláltak, és 84 dollárért (!) meghirdettek az egyik legnépszerűbb online piactéren.

Azt, hogy ki volt a felelőtlen színész, annak ellenére sem árulta el, hogy nagyon szerette volna, mi pedig nagyon hamar belenyugodtunk abba, hogy ez már soha nem fog kiderülni. Tévedtünk, ugyanis a meglehetősen nagyot hibázó színész maga lépett a nyilvánosság elé, és önként ismerte be a dolgot.

Ő pedig nem volt más, mint...

Finn, azaz John Boyega

Aki még azt is elmesélte, hogy előző este bulizni volt, így másnap egészen egyszerűen az ágy alatt felejtette a forgatókönyvet. Mi egyébként pontosan valami ilyesmire gondoltunk, hiszen a puszta feledékenység nem elég ahhoz, hogy az ember elhagyjon egy ilyen fontos dokumentumot, ehhez egy kivételesen pusztító másnapra van szükség.

Szerencsére az esetből nem lett nagy baj, hiszen a beállított vételár is jelzi, hogy a megtaláló nemigen volt tisztában azzal, mire is bukkant, de azért Boyega egész nap kapta a ívet telefonon a Disney fejeseitől.

Nem mondjuk, hogy nem érdemelte meg a fejmosást.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.