Kikerült a Bosszúállók: Végjáték egyik törölt jelenete Tony Stark felnőtt lányával
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Addig nézd, amíg le nem szedik.

Tegnap elindult Amerikában a Disney+, rajta olyan csodákkal, mint a remek The Mandalorian, de nem csak a fősodorban volt érdemes nézelődni a kínálatból, kiderült ugyanis, hogy a Disney felpakolta a streamszolgáltatására az Avengers: Endgame egyik törölt jelenetét, azt, amelyikben Katherine Langford Tony Stark lányát alakította. A jelenet pont azután játszódik, hogy Vasember csettint Thanos kesztyűjével, majd átkerül abba a dimenzióba, ahol a főgenya is találkozott a fiatal Gamorával. Tony itt a már tinivé érett lányával beszélget, és maradjunk annyiban, hogy jobb is, hogy nem került bele a filmbe. Meghatónak szánták, de nem nagyon lett az. Mivel felénk nem elérhető a Disney+, ezért kamerás verzióban lehet megtalálni itt-ott. Mutatjuk, a minősége nem túl jó, de a lényeg látszik és hallatszik.

Elindult a Rakéta!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.