Van egy Oli London nevű angol influenszer. Nem baj, ha nem ismered. Tulajdonképpen az sem baj, ha egyetlen influenszert sem ismersz, de azért elmesélünk egy sztorit Oliról, csak hogy tudd, mi manapság a módi.

Oli egyébként így nyomja...

...és erre napról napra 313 ezer ember kíváncsi, ami igenis nagy szó, hiszen ez a tömeg nagyjából ötször annyi, mint ahányan beférnek a Puskás Arénába.

Persze az Instagramról beszélünk, ahol több milliós követőtáborral rendelkező biodíszek is nyomulnak, vagyis Oli azért nem akkora sztár, hogy szobrot kellene neki állítani.

Egy igazi exhibicionista előadóművész nyilván igyekszik minél több ember arcába belemászni, Oli pedig a napokban hatalmasat gurított, miután a YouTube-csatornáján lenyomta ezt az egyszemélyes showműsort:

Nem muszáj végignézned, mondjuk a lényeget:

Emberünk végre coming outolt és közölte, hogy ő nembináris szexualitású, azaz se nem férfi, se nem nő (ha ez a kettővel fentebb beágyazott videóból nem lett volna már alapból nyilvánvaló), de ami még ennél is fontosabb, azt is kijelentette, hogy ő bizony koreai.

Nagyon örült, hogy végre elmondhatta a követőinek, hogy rossz testbe és rossz kultúrába született, és hogy végre a helyükre kerültek a dolgok, hovatovább, közölte, hogy mostantól van neki egy koreai neve, ami így szól: Park Jimin HueningKai Taeyong Imnida.

A Twitteren nemes egyszerűséggel így közölte az örömhírt:

Hivatalosan is koreai vagyok!

És ugyan nem ismerjük behatóan a vonatkozó brit és dél-koreai idegenrendészeti szabályokat, de feltételezzük, hogy az állampolgárság megszerzéséhez azért egy YouTube-videónál mindkét országban többre van szükség.

Oliland hivatalos zászlója

A bejelentés visszhangja nem volt egyöntetű, különösen a Park Jimin HueningKai Taeyong Imnida által megosztott szivárványszínű dél-koreai zászlóval volt sokaknak problémája, meg úgy általában sem értették emberek, hogyan és miért akarhat valaki imígyen kultúrát váltani, de az értetlenkedő-gyűlölködők számára Oli/Imnida azonnal kész volt a válasszal:

Nagyon szomorú vagyok a homofób és nembinárisfób kommentek miatt. Ez itt igazából Dél-Korea hivatalos LGBTQI+ zászlója. GUGLIZZATOK RÁ! Bárki, aki negatívan kommentel, LGBT- és egyenlőségellenes. Szomorú vagyok, hogy 2021-ben amiatt ítélnek el másokat, ahogyan ők magukat meghatározzák.

Mi amúgy RÁGUGLIZTUNK, és kiderült, hogy Olinak igaza van a zászlót illetően.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Miért nem mutathatja meg Madonna az ánuszrózsáját, ha ez a szíve vágya?
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz