A Twitteren éppen össznépi kiakadás van, valaki ugyanis 13 év után rákeresett a Poker Face dalszövegére és rájött, hogy az bizony nem pókerfész, hanem valami sokkal durvább.

Az illető természetesen egy csodálkozó posztban osztotta meg a világgal a felfedezést, ami hatalmas köröket kezdett futni, hiszen kiderült, hogy rengetegen vannak, akik tinédzser fejjel úgy kezdték el énekelgetni a dalt 2008-ban, hogy erről a sötét titokról fogalmuk sem volt.

Először mutatjuk a klipet, bár nagyjából kizártnak tartjuk, hogy ne ismernéd, a kétezres évek végén ugyanis ez a remek kis dal folyt még a csapból is.

Naszóval, az a nagy büdös helyzet, hogy a refrén végén nem az hangzik el, hogy Po-po-po-poker face, po-po-poker face (Mum-mum-mum-mah), hanem az, hogy

Po-po-po-poker face, fu-fu-fuck her face (Mum-mum-mum-mah).

Vagyis Lady Gaga itt arra biztat, hogy baszd pofán vagy baszd meg az arcát. Hogy a dolog szexuális vagy erőszakos verziója játszik, az számunkra sem teljesen világos, és ezt a zenésznő sem kötötte az orrunkra, vagyis itt szabad az értelmezés.

A Twitteren kibontakozó kisebbfajta vihar már több ezer posztot szült. Érdemes azért megjegyezni, hogy több dalszöveges oldalon a szelídebb verzió olvasható, ha viszont beírod a Google-keresőbe, hogy poker face lyrics, a 18 pluszos változat ugrik fel, az emberek pedig innen nem igazán szoktak továbbkattintani.

Ha nem hagy alább a vihar, jó esély van rá, hogy előbb-utóbb reagál a művésznő is, és tisztázza ezt az egészet.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Saját bevallása szerint egymillió nővel feküdt le az expankrátor élete során