Úgy tűnik, a Squid Game (magyar címe: Nyerd meg az életed!) megalkotója, Hwang Dong-hyuk nem igazán tolerálja, ha valaki kritizálni meri a Netflix világsikerű sorozatát. Most például az NBA sztárja, LeBron James lőtt egy gyengét vízipisztollyal, Dong-hyuk pedig ágyúval eszközölte a válaszcsapást.

Jamesnek egészen konkrétan a lezárással volt baja, és ezt nem is rejtette véka alá. Egyik csapattársával, Anthony Davisszel vitatták meg a szériát egy sajtótájékoztató végén, amikor a sztár ezt találta mondani:

Nem tetszett a vége. Tudom, hogy jönnie kell a második évadnak, de azért na! Szállj fel arra a kibaszott repülőre és eredj a lányodhoz, ember! Mi a fenét csinálsz?

A barátságos csevejt videón is megnézheted:


Az elhangzottakat nem gondolnánk durva kritikának, de az alkotó valószínűleg a szívére vette a dolgot, mert a The Guardian kérdésére imígyen reagált az esettel kapcsolatban:

Láttad már a Space Jam 2-t?

A Space Jam: Új kezdet felemlegetése elég komoly égetés, hiszen a LeBron James főszereplésével készült mozi finoman szólva sem sikerült fényesen.

Majd azzal folytatta, hogy LeBron vagány gyerek, és a véleményét is tiszteletben tartja, sőt, megköszöni neki, amiért végignézte a szériát, de a történet végét soha nem változtatná meg.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Nem fogsz ráismerni az Addams Familyre a Netflix sorozatának első előzetesében