Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Itt minden megtörténik, ami megtörténhet: rakoncátlan protkó, élőben káromkodó műsorvezető, és jó barátunk, a technikai pokol is beköszön.

Tamás Gáspár Miklós protkója

Hét másodperc, de csak az utolsó pillanat okoz teljes döbbenetet. Aki meg tudja mondani, mi történik, az vendégünk egy bármire.

TeleSport összes röviden

Itt aztán minden megtörténik, ami lehetséges: névtévesztés, műszaki hiba, félrebeszéd, idegbaj. Tökéletes.

Kárász Róbert és az öregecske feleség

Az erős politizálás közben Kárász Róbert kicsit félreérti Moldova Györgyöt, majd kiborul. Mit kell vájkálni az ő magánéletében? Mit kell paranoiásnak lenni? Egy feleségcsere még nem a világ!

Idézem ezt a parasztot

Idézni csak pontosan, szépen… Sosem szabad robotként olvasni, mert a végén még összevonunk ezt-azt, és megszívjuk, mint a parasztok.

Minek szül egy férfi?

István Dani nem tudta, hogy a mikrofonja nincs kikapcsolva, ezért egy oltogatós stand uppal lepte meg a közönséget, az RTL Klub vezetőségét és saját magát is. Na meg néhány magyar celebet. Nem örültek neki.

Kurva jó estét, Magyarország!

Ki hitte volna, hogy még a Vissza a jövőbe záró képsorai után is meglepődhet az ember! Ennyire jó esténk még sosem volt. Mindez élő, egyenes adásban.

Vakaroma…

Hogy ki mit vakar, és milyen intenzitással, azt megtudhatjuk a Duna TV legkedveltebb műsorából, a Kívánságkosár-ból.

Anettka Space Projekt

Már maga a Budapest TV is egy hatalmas baki, de Lexike megjelenése valami igazi döbbenet: Donald Kacsa hangján olyan interjút folytat Gerencsér Tomival, ami a világon nem létezik. És akkor még nem is beszéltünk a játékról, melyet a tehetséges médiamunkás vezet.

 

Kovács P. és a gép szelleme

A klasszikus lottósorsolás, amikor Kovács P. József megküzd a géppel, ami nagyon nem akar dolgozni. De emberünk igazi profi: gyorsan el is mondja, hogy sebaj, így legalább kitöltik a hétperces műsoridőt. Végülis…

Szebeni István mocskos hírei

A Magyar Televízió Híradó-ja rakenroll kiadásban érkezik, melynek készítői nincsenek a helyzet magaslatán, így a szerencsétlenül járt Szebeni kimondhatta a kimondhatatlant mindenki füle hallatára – úgy, hogy az adás felvételről ment. Piros lapot kapott érte, pedig egy sárga is elég lett volna.

Péter Árpád, a megfagyott munkatárs

Egy csodálatos darab, amit nem lehet sírós röhögés nélkül végignézni: az M1 tudósítója talán egy pillanatra azon mélázott el, milyen furcsa is a sors, hiszen díjnyertes riporter létére egy havas út mellett kénytelen héderezni, ezért látod szemében a csalódott gyűlöletet, vagy csak a Magyar Televízió technikusai prankeltek egy nagyot, és röhögték magukat halálra a stúdióban. Ez talán már örök rejtély marad.

A Duna TV vetődő akcióhőse

A Kívánságkosár nem várt fordulatot vett, amikor egy drága jómunkásember hirtelen akkorát vetődött, hogy ne kerüljön képbe, amire egy átlag kapus is büszke lenne a megyei egyben. Na jó, ne legyünk ennyire rosszmájúak, a Duna TV istene gyakorlatilag bevetődte magát a halhatatlanok közé.

Minden idők leggyilkosabb elköszönése

A Kapos Sport majd legközelebb jelentkezik, de addig is a kedves műsorvezető, miután belezavarodott saját mondatába, egy hirtelen lefagyás után a szemmel gyilkolás minősített esetével zárja a műsort. Mondanánk, hogy elegáns zárás, de hát miért mondanánk ilyet?!

Erős volt a halászlé

Az M1 kapcsolja a világhírű bajai halászléfőző fesztivált. És hopp, a riporter valószínűleg valamilyen más létől kapott gellert, úgyhogy bizonyos szavak kiejtése is nehezére esik, de szerencsére úgy lekeverik, mint a huzat. Megjegyeznénk, hogy a megszólaló szakállas srác is hős, aki az M1 egyik hasonlóan legendás bakijára is utalt, ezzel megkapja törünk az Aranytroll szobrot.

Népszopás

És hogy mi volt az a legendás baki? M1 Híradó. Húsvét hétfő. Mint kiderült, több településen is orgia van, legalábbis ahogy azt a műsorvezető mondja, sok helyen felidézték a népszopást. Innen nehéz visszajönni, de a profizmus az profizmus.

És azt tudtad, hogy a népszopás-baki már sok-sok évvel ezelőtt a Magyar Rádióban is elhangzott? Nem? Na akkor kattints ide, és megy tovább a menet!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.