Madonna a napokban Steven Klein kamerája elé állt/ült/feküdt, hogy a fotóművésszel csináljanak egy teszkógazdaságos sorozatot a V Magazine számára.

Nem ironizálunk, maga az énekesnő írta le az Instagramon a fotózásról megosztott képekhez fűzött soraiban, hogy az egészet gyakorlatilag zéró költségvetésből sikerült kihozniuk. Ez eddig oké, de ha kattintasz egyet a kép jobb oldalán lévő kis nyilacskára, eléd tárulhat egy olyan beállás, amihez simán elkélt volna egy kis magyarázat.

A képen ugyanis Klein egy kést tart Madonna torkához, ami lehet akár művészet is, de így, kontextus nélkül csupán egy ijesztő és indokolatlan valami, ami rendesen ki is csapta a biztosítékot a követőknél. Sokaknak egyből a kapcsolati erőszak ugrott be, mások inkább amiatt kezdték el ekézni a képet, mert szerintük simán csak veszélyes és rossz példát teremt a sztár rajongói számára.

A képet Steven Klein is megosztotta, aki ezzel kezdte a posztját: „Míg a halál el nem választ.”, ami már kínál némi értelmezési lehetőséget, de még így sem érezzük sokkal okosabbnak magunkat.

(főkép: GettyImages)

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder