Maitland Wardnak színésznőként nem jött össze az áttörés. Megoldás: pornó.

Ward annak idején a Disney A kis gézengúz című sorozatában szerepelt, amit nálunk az M1 tűzött a műsorára, de csodálkoznánk, ha emlékeznél rá. A Gazdagok és szépek című amerikai szappanoperában is felbukkant, aminek a címe már biztosan ismerős, de ismét csak egy nagyobb összegben mernénk rá fogadni, hogy Ward karakterének az emlékét is kitörölte azóta az agyad.

Miután a szappanoperabiznisz megrágta és kiköpte, valamiért nem nagyon taposták egymást a producerek, hogy leszerződtessék őt a Marvel filmes univerzumába, de még egy tisztességesebb sorozat mellékszereplőjeként sem sikerült megcsinálnia a fékezett habzású tutit.

Itt még próbálkozott (jobbról a második)

Maitland ezután kapkodott fűhöz-fához. Már vészesen közeledett a negyvenhez, amikor elkezdett cosplay-jel foglalkozni, és azzal próbált ismertségre szert tenni, hogy minél szexisebb jelmezekbe öltözve jelent meg különböző geektalálkozókon.

Bármit is vett föl, arra mindig ügyelt, hogy valamije rendesen kilógjon a jelmez alól, hátha beköveti őt néhány ezer szexuálisan frusztrált vihogó kamasz.

Stan Lee bírta

Mivel látta, hogy ez úgy-ahogy bejön a népnek, az Instagramon is rendszeresen mutogatta a bőrt, aztán elkezdett olyanokat nyilatkozgatni, hogy meg akarja élni a szexualitását, és ha valaki manapság ilyet mond, már sejteni lehet, hogy ezt nem a hálószobában, partnerrel, félhomályos diszkrécióban tervezi megcsinálni.

Aki tehát képben volt a világ dolgaival, az már sejthette, hogy Maitland Wardnak a pornó lesz a végállomás, és ez így is lett. Először csak leszbikus jeleneteket vállalt, aztán szépen lassan áttért a hardcore-ra, szóval bejárta azt az utat, amit ilyenkor nyilvánvalóan szokás. 2019 októberében jutott el a csúcsra, amikor a PornHubon összesen 1,7 milliószor kerestek rá a nevére.

A 2020-as AVN-gálán, amit a pornó Oscarjának is szokás nevezni

Azóta némileg csökkent az édeklődés, meg ugye bejött az is, hogy valamire való szexmunkás az OnlyFansen keresi a pénzt, és természetesen Ward is felszállt erre a vonatra.

Ma már egy hatszámjegyű összeget szed ki a pornós Instából minden hónapban, és mielőtt legyintenél, gyorsan hozzá is tesszük, hogy ezt természetesen amerikai dollárban kell érteni, így forintosítva minimum két számjegyet érdemes még hozzátenni ahhoz az említett hathoz. Ez meg már pont elég arra, hogy az ember ne stresszeljen azon, mennyire is jön ki a fűtés rezsicsökkentéssel együtt.

Szóval ami nem jött össze amúgy, hagyományos munkával (értsd: olyannal, aminek köszönhetően nem lát bele ország-világ az ember segglyukába), az könnyedén sikerült imígyen, és hát őszintén szólva mi azt hittük, hogy ezzel Ward el is köszönt a szórakoztatás erkölcsösebb formáitól.

De nem!

Jött a hír ugyanis, hogy bár a televízió anno nem kért a művésznő tehetségéből, most mégis igényt tartana rá, a színésznőt ugyanis leszerződtették a The Big Time című komédiasorozathoz, amit májusban kezdenek el forgatni, és amiben az idén 44 éves Maitland egy volt pornósztárt fog alakítani, akit felkérnek arra, hogy mentsen meg egy financiális gondokkal küszködő filmstúdiót.

Ha nagy rajongója vagy Ward felnőttfilmes munkásságának, akkor megnyugtatunk, hogy a művésznő előre láthatólag nem fog átváltozni kényeskedő hollywoodi dívává, aki olykor köp egyet a háta mögé azzal, hogy igazából ő nem is akart pornózni (bár manapság már ezen sem lepődnénk meg), kijelentette ugyanis, hogy a pornót és a hagyományos filmezést ezután párhuzamosan fogja művelni.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A ’86-os pesti Queen-koncert, grafikák és fotók heti programajánlónkban