Evan Rachel Wood, a Westworld sztárja, akivel még 2010-ben járt jegyben a zenész, tegnap az Instagramon jelentette be, hogy Manson annak idején megkínozta, majd évekig zaklatta őt.

Fura ez az egész sztori. A vádak súlyosak, a közvélemény szemében azonban Marilyn Manson – polgári nevén Brian Warner – soha nem volt rendes ember. Ha tíz évvel ezelőtt arról hallottunk volna, hogy a zenész szado-mazo játékokba kezdett a backstage-ben az egyik grupival, az egész még egy rövid hírre sem lett volna elég az újságok utolsó oldalán.

Ma azonban teljesen más világot élünk. Armie Hammer is épp abba készül belebukni, hogy meglehetősen fura dolgokra gerjed, és nagyon úgy tűnik, hogy most Warner karrierjének is ez vet véget.

Tegnap a zenész szintén az Instagramon reagált Wood vádjaira. Ezt is teljes egészében közöljük:

Az életem és a művészetem nyilvánvalóan vita tárgyát képezi hosszú ideje, de ezek a vádak, melyekkel mostanában illetnek, a valóság szörnyű elferdítése. Az intim kapcsolataim mindig is közös megegyezésen alapultak olyan emberekkel, akikkel hasonlóan gondolkodunk. Ez az igazság, attól függetlenül, hogy most valamiért egyesek úgy döntöttek, hogy átértelmezik a múltat.

Akár igaza van, akár nincs, ez már valószínűleg nem fogja megmenteni a zenészi pályafutását, a Loma Vista Recordings ugyanis már meg is szakított vele mindennemű kapcsolatot. A lemezkiadó közleményben tudatta a közönséggel, hogy annak fényében, milyen vádak érték Mansont, nem kívánnak vele a továbbiakban együttműködni. A kiadó honlapjáról már el is távolítottak minden Mansonhoz köthető tartalmat, mintha soha semmi közük nem lett volna egymáshoz.

Most sem tökölt sokat a rögtönítélő bíróság.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Látszólag a semmiből lép elő egy ember ezen a felvételen
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!