Az megvan, hogy Mark Ruffalo egy éve elspoilerezte a Végtelen háború végét?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mark Ruffalo és Don Cheadle 2017 júliusában a Good Morning America vendégei voltak, ahol Ruffalo mondott valamit, ami miatt szereplőtársa láthatóan nagyon nem volt boldog. Kész csoda, hogy ezt annak idején nem elemezték szénné a Marvel-fanok.

Ha még nem láttad a filmet, akkor szólunk, hogy SPOILER következik.

Az interjúban akkor kezdődik a rázós rész, amikor a moderátor megkérdezi a vendégeit, hogy vajon Hulk és Thor megmentik-e Asgardot az akkor még be sem mutatott Thor: Ragnarök-ben, mire Ruffalo azt válaszolja, hogy "mint a legtöbb Marvel-moziban, ebben sem végződnek jól a dolgok a hősök számára".

Erre jön a válasz a kérdező részéről, miszerint "valaki mindig a fűbe harap", amire Ruffalo ledobja az atombombát:

Ugye a következő Marvel-mozi a sorban egyébként a Fekete Párduc volt, de mivel abban Ruffalo nem szerepelt, ezért mégis a Végtelen háború-ra gondolhatott, melynek a végén a Bosszúállók fele valóban elhalálozik.

Ezt már Cheadle sem hagyhatta szó nélkül, és határozottan rászólt a színészre, aki egy kicsit javít a szitun, amikor beismeri, hogy "na jó, nem mindenki", de aki látta a filmet, tudja, hogy ez még mindig a spoiler része.

Itt a felvétel:

 

Meg kell azért említeni, hogy Ruffalo feltehetőleg akkor még nem ismerte a Végtelen háború forgatókönyvét, tehát nem tudatosan lőtte el a mozi végét. Egyrészt a Disney már jól ismeri őt, tudják, hogy képtelen tartani a száját, ezért akkor sem mutatták volna meg neki a szkriptet, ha tavaly júliusban már közreadták volna a többi színésznek. Másrészt pedig, mivel a Good Morning Americát sugárzó ABC is a Disney tulajdona, valószínűleg egyszerűen nem hagyták volna, hogy az interjú adásba kerüljön, ha ténylegesen spoilerezett volna a sztár.

Így vagy úgy, mindenesetre érdekes a sztori.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.