Hiába szerepel a FIFA 22 borítóján, Kylian Mbappé számára túl stresszes a FIFA.

A Paris Saint-Germain futballistája FIFA 22-ben egyértelműen a legjobb aranykártya (olyan, ami nincs felturbózva), valószínűleg nem kevés kontroller tört össze miatta a FIFA legnépszerűbb játékmódjában, az Ultimate Teamben.

Mbappé most egy interjúban arról beszélt, hogy az Ultimate Team legkompetitívebb játékmódját, a FUT Championst már egy ideje nem játssza, mert túlságosan stresszes számára.

Igen, az az ember mondta ezt, aki a futballpályán úgy viseli a nyomást, mint kevesen, és a Real Madrid ellen a 94. percben rúgott győztes gólt a Bajnokok Ligájában.

A FUT Champions az Ultimate Team hétvégi bajnoksága, 20 meccset kell lejátszaniuk azoknak a gamereknek, akik részt vesznek benne. Minél jobb eredményt érnek el, annál jobb jutalmakat (csomagokat) kapnak, és minél több meccset nyernek, annál erősebb játékosokkal dobja össze őket a rendszer. A kompetitív módja, a FIFA különböző játékmenetbeli hiányosságai és a leterhelt szerverek miatt valóban eléggé stresszes lehet annak, aki minimálisan is komolyan veszi, és úgy tűnik, Mbappé ebbe a csoportba tartozik.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Nem fogsz ráismerni az Addams Familyre a Netflix sorozatának első előzetesében