Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Emberek, november 18-19-én irány Bécs, mert a Comic Conon olyan legendák beszélnek majd, mint maga Gimli, azaz John Rhys-Davies, de mondunk még más neveket is a meggyőzésetekre.

Harmadik alkalommal hozzák a Comic Cont Bécsbe, aminek mi nagyon tudunk örülni, és annak is, hogy sikerült érdekes arcokat elhozni egy-egy előadásra hozzá. Jön például Mario állandó hangja, Charles Martinet, vagy Benedict Wong, aki a másik Benedict mellett a Doctor Strange legjobb karaktere volt, és nemsokára visszatér a Bosszúállók háromban is, de jön Sebastian Roché is, akit főleg a Vámpírnaplókból és az Odaátból ismerhetsz. John Rhys-Davies is eljön végre, aki már tavalyra tervezte látogatását a VIECC-re, akkor viszont sajnos le kellett mondania a részvételét.

A képregényrajzolók és írók közül Scott Snyder jön például a DC-től, aki Batman és Superman nagy barátja, nekik is írt ugyanis történeteket, de jön Emanuela Lupacchino aki rajzolóként melózott már Thoron, Szellemlovason, Macskanőn, Wonder Womanen, és még nagyjából úgy a fél Marvel- és DC-világon. Bécsbe jön Adi Granov is, akinek Iron Man köszönhet nagyon sokat, valamint Chris Giarrusso is, a The G-MAN Super Journal képregénysorozat, a The G-MAN Web Comics és a Mini Marvels Comic Strips szerzője és illusztrátora. Rajtuk kívül cosplay-világsztárok és egyéb kísérő események zajlanak majd november 18-19. között Bécsben a Messe Wien kongresszusi központban. A jegyek már kaphatóak, de a VIP-belépőket azonnal elkapkodták.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.