Ennél ígéretesebb nem is nagyon lehetne a Mike Tysonról készülő sorozat
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem rég kiderült, hogy a Hulu sorozatot készít Iron Mike címmel, aminek maga a címszereplő nem igazán örült. Most a Variety jelentette, hogy készülőben van egy másik széria is, amit már az egykori bokszoló is teljes mellszélességgel támogat.

Ami egyébként nem is csoda, hiszen a Tyson című minisorozattal kapcsolatban elég három nevet megemlíteni, hogy az ember bizakodón tekintsen a majdani premier elé.

Az első Antoine Fuqua, aki az elmúlt években csinált már egészen gyenge filmeket is (A hét mesterlövész, A védelmező 2.), de annak idején mégiscsak megrendezett egy Kiképzést, és ezt a mai napig nem tudtuk neki elfelejteni. Ő rendezi a sorozatot, és a produceri munkálatokban is részt vesz, ezzel pedig eljutottunk a második névhez, aki nem más, mint

Végül pedig, de nagyon nem utolsó sorban meg kell említenünk Jamie Foxx nevét, akinél szerintünk nehezen lehetett volna megfelelőbb színészt találni Tyson szerepére.

Most mondd, hogy nem hasonlít!

Foxx egyfelől remek színész, másfelől mind testalkatában, mind fizimiskájában tökéléletes választásnak tűnik.

Az életrajzi sorozat a hírek szerint nem fog finomkodni, és be fogja mutatni Mike felemelkedése mellett a nehezebb éveket is. Azt egyelőre nem lehet tudni, mikor kerül a képernyőkre a pilot.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.