Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kijött a The Boys második évadának első három része. A kezdés baromi erősre sikerült, az alkotók simán hozzák a nagysikerű első évad hangulatát, a rajongók mégis elkezdték sorban egy csillagra értékelni a sorozatot az Amazon Prime-on.

Pedig tényleg olyanok az új részek, mintha az alkotók az első évadzáró leforgatása után haza sem mentek volna.

A legszebb pedig, hogy ezzel általában mindenki egyetért, és még a legvéresebb szájúak is leírják, hogy egyébként semmi baj nincs az új részekkel, a második évad értékelése jelenleg mégis így néz ki:

Ránézésre ennek egy középszar alkotásnak kellene lennie

Az ok már-már költői: a rajongók azért húzzák le tudatosan kedvencüket, mert az első évaddal ellentétben a másodiknak nem tette az összes epizódját azonnal elérhetővé az Amazon.

A lepontozás egyébként simán képes konkrét károkat okozni, hiszen hiába remek még mindig a The Boys, egy tájékozatlan érdeklődő nem fogja elindítani az alacsony értékelést látva.

A jelenség nem ismeretlen, hiszen manapság hatalmas divat lett úgy lehúzni egyes alkotásokat, hogy a negatív értékelésnek igazából semmi köze a produktum minőségéhez. Ugyanez történt például nem rég a kiváló The Last of Us 2-vel is, amire anélkül dobták rengetegen a nulla pontot a Metacriticen, hogy akár egy percet is játszottak volna vele, mert az előzetesen kiszivárgott spoilerek alapján úgy gondolták, hogy a játék fullba nyomja a genderpropagandát.

Úgy tűnik, az új évezredben már nem is igazi rajongó, aki nem gyűlölködik.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.