Bob Geldof hazánkban tanyázik, megnyílik a Park, többször is megtelik az Aréna, szóval nem fogunk unatkozni a következő egy hétben sem!

Jazzsteppa Live Brass Band (UK), Cadik, Dublic

A38

Péntek, április 27. 23:00

A Jazzsteppa az első formáció, amely akusztikus hangszereken játszik dubstepet, amit egy kiválóan súlyos fúvós szekciónak és egy elképesztően sodró dobnak köszönhetünk. Ezúttal trombitával, szaxofonnal, vagyis teljes fúvósszekcióval és élő elektronikával spékelik csúcsra az őrületet.

Belépő: 1000 Ft (elővétel) 1200 Ft (helyszínen)

Al Foster Quartet

Budapest Jazz Club

Péntek, április 27. 21:00

A hetvenedik életévében járó legendás jazz dobos az elmúlt évtizedekben olyan korszakalkotó egyéniségekkel játszott együtt, mint Miles Davis, Thelonious Monk, Sonny Rollins, Herbie Hanckock, Dave Holland, Chick Corea, és John Scofield, csak néhányat említve a legismertebb nevek közül. Európai turnéja során végre hozzánk is ellátogat a jazztörténet egyik legmozgalmasabb életpályájával büszkélkedő ütőse.

Belépő: 3500 Ft

Nightwish (FIN)

Budapest Sportaréna

Vasárnap, április 29. 19:00

A szimfonikus metal legegyedibb hangzású zenekarát a Papp László Budapest Sportarénában nézhetjük meg 2012. április 29-én, több felvezető zenekar társaságában.

Belépő: 9.900 Ft (álló) 10.900 Ft (ülő)

A plus D (USA), DJ Schmolli (AT), Simon Iddol

A38

Vasárnap, április 29. 22:30

Mashupok minden mennyiségben. A Bootie hatalmas budapesti partyja a leghúzóbb bootleg-zenékkel, a műfaj koronázatlan királyaival és szeretett mestereivel.

Belépő: 2300 (elővétel), 3000 (helyszínen)

The Prodigy (UK)

Budapest Sportaréna

Szombat, április 28. 20:00

Sokszor voltak már, de saját koncerten még soha, ezért érdemes megnézni az Arénában, mire képes a Prodigy, amikor nem egy fesztiválon ugrabugrál. Előtte felhangol a Death In Vegas, szóval megéri korábban érkezni.

Belépő: 5.900 – 15.000 Ft

Bermuda debüt koncert + Uffie (FR)

Akvárium

Hétfő, április 30. 22:00

Először érkezik hazánkba a fiatal elektropop énekesnő, az Ed Banger kiadóhoz tartozó Uffie. Az est folyamán élőben debütál a Bermuda zenekar, szóval lélekben biztosan elugrunk majd Monte Carloba és angyalföldi kislakásokba is.

Belépő: ingyenes

Koncert majális: Compact Disco, Caramel, Fábián Juli és a Zoohacker

Erzsébet tér

Kedd, május 1. 17:00

A munka ünnepén nincs is más dolgod, mint kiválasztani azt a helyszínt, ahol megkapod a jól megérdemelt italodat, és még valami zene is szól. Legyen ez a helyszín az Erzsébet tér, ahol fellép a Bebe and the Change formáció, Gyurcsik Tibor, Caramel, Tolvai Renáta, Kállay Saunders András, Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, Puskás Peti, Fábián Juli és a Zoohacker, illetve Heincz Gábor Biga, az estét pedig a Compact Disco zárja.

Belépő: ingyenes

Nemjuci lemezbemutató koncert

Pecsa Music Garden

Csütörtök, május 3. 20:00

A második lemez már kapható, így be is kell őt mutatni hozzá méltó módon. Meglepetések, vendégek, és extra látvány igyekszik minket meggyőzni arról, amit már egyébként is tudunk: a Nemjuci egy dögös zenekar.

Belépő: 500 Ft, 1700 Ft (CD-vel)

Richard Dorfmeister feat. Ras MC T-Weed

Park

Csütörtök, május 3. 20:00

A bécsi downtempo koronázatlan királya, az elektronikus zene Richard Straussa – a Park, Budapest legnagyobb szórakozóhelyének nyitó-buliján a jamaikai Ras MC T-Weed-del gondoskodik az ünnepi hangulatról!

Belépő: 1500 Ft (helyszínen), 500 Ft (elővétel május 1-ig)

Bob Geldof

Pecsa Music Hall

Péntek, május 4. 20:00

Az ír folk-punk-rock legenda Magyarországon koncertezik, amelyen legújabb, How To Compose Popular Songs That Will Sell című albumáról is játszik dalokat.

Belépő: 3000 Ft (elővétel) 3500 Ft (helyszínen)

Kowalsky meg a Vega

Park

Péntek, május 4. 20:00

Gyere ki a Kowára, mert az egyik legjobb magyar koncertzenekart hallgathatod meg Budapest legnagyobb szabadtéri színpadán eszméletlen hangtechnikával! Bírni fogod, mert nem csak a klasszikusokra zúzhatsz, hanem az új lemez dalait is élőben hallgathatod! Ráhangolódásképpen olvasd el Kowalsky interjúnkat!

Belépő: 1500 Ft (helyszínen), 500 Ft (elővétel május 1-ig)

Nem csak koncertekre vágysz? Akkor találj magadnak más kikapcsolódást a hétre alternatív programajánlónkban!

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának első kedvcsinálója