Kilátástalanság, rongálás, de szeretet és egy súlyos probléma megoldása is bekerült a válogatásba.

Ha van pénz medvére, legyen pénz inasra is

Lehet, hogy érdemes lenne megjegyezni Humaid Abdulla Albuqaish nevét, de úgyse sikerülne. Állítólag ő Dubaj leggazdagabb embere, ilyen titulussal pedig kötelező nagyon drága autókat gyűjteni, ő erre különleges vadállatok tartásával licitál rá. Talán mostantól van külön ajtónyitó inasa is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Humaid Abdulla Albuqaish (@humaidalbuqaish) által megosztott bejegyzés

Rendőrvicc

Hajlamosak vagyunk azt hinni, rendőrök kizárólag a magyarra helyenként hasonlító nyelven képesek kommunikálni, és kötelezően minden mondatukba bele kell fűzniük az „intézkedés alá vonás” kifejezést. A Police.hu-n viszont rendszeresen bizonyítják, igenis van humoruk. Vagy valami hasonló.

Kilátó kilátás nélkül

Felavatták a raklapesztétika legfrissebb itthoni emlékművét, a szentendrei Bölcső-hegyi kilátót. Az MTI fotói alapján a szalagátvágás jól sikerült, a kilátás pedig biztosan szép, bár ez sajnos nem jön át kellőképp a fényképeken.

Reinitz Gábor, a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatója, Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért felelős államtitkára, Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára és Tassy Márk, a Magyar Természetjáró Szövetség igazgatója a szentendrei Bölcső-hegyi kilátó avatásán 2021. november 25-én (Fotó: Kovács Attila/MTI)
Ketten az iménti urak közül, háttérben a panorámával (Fotó: Kovács Attila/MTI)

Megoldás nehezen kelőknek

Colin Furze állandó szereplő a Playeren – aki csavartankot, háromszintes fürdőkomplexumot, sugárhajtású porszívót és satuharapású műcápát is képes alkotni, annak helye van nálunk. Ebben a videóban egy, az iménti felsoroltakhoz képest egyszerű, ám nem kevésbé hasznos eszközt láthatunk tőle:

Erről sem lehetett nem beszámolni:

És ezt olvastad már?
Két amerikai néző ötmillió dollárra pereli a Universalt, és az indokon ki fogsz akadni