Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha esetleg még nem futottál volna bele magadtól, megmutatjuk, hol kell most keresni a YouTube legjobb tartalmait.

Az elmúlt egy évben a videomegosztó oldalon igazi szubzsáner lett az őserdei luxuskodás. A The Survival nevű csatorna nem mai gyerek, még 2018 végén regisztrálták, ennek ellenére nagyjából tíz hónapja kezdte el ontani a látványosabbnál látványosabb videókat, ami a nem egész egy év alatt hozott is nekik több mint egymillió követőt. Ugyanez megy Jungle Survival név alatt, és tényleg nem akarjuk eladni neked a dolgot világújdonságként, viszont ha eddig még nem találkoztál ilyesmivel, nagyon meg fogod nekünk köszönni, hogy szóltunk.

Azon, hogy rendszeresen milliók nézik meg ezeket a videókat, nem érdemes csodálkozni, ugyanis a klipekben szereplő thai kinézetű fiatalok elképesztő épületeket hoznak össze az őserdő közepén, csupa olyan módszerrel és eszközzel, melyek ránézésre akár több ezer évesek is lehetnek.

Ebben a videóban például két srác vízalatti élményfürdőt csinál egy tisztáson, és ha nem láttál még ilyesmit, garantáltan elfelejtesz majd pislogni.

Ha vége, elkezdheted a többit is. Négy-öt ilyen, negyed órától harminc perces játékidőig terjedő klipet simán el lehet fogyasztani együltő helyben.

Most valószínűleg megoldottuk néhány órára a szabadidődet. Szívesen!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.