Ne indulj el megnézni az új Bosszúállókat, amíg nem láttad ezt a videót
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha hatalmas Marvel-fan vagy, akkor azért, ha pedig eddig egy filmet sem láttál a Vasember & Co. kalandjaiból, akkor pedig azért.

Persze főleg az utóbbi esetben, hiszen ha eddig az összes Marvel-moziról lemaradtál, de most a haverok unszolására úgy döntöttél, hogy megnézed a Bosszúállók: Végtelen háborút, akkor az első sokk még bőven a film előtt fog érni: ha fel akarod venni a fonalat,

Ez még Amerikai Kapitánynak is szép kihívás lenne, de szerencsére a Burger Fiction összevágott egy videót, amivel 17 perc alatt szintre hozhatod magadat. Mondjuk alapszintre, mert akármilyen jól is van összevágva a vidi, 17 percben borzasztó nehéz összefoglalni 18 film történéseit, de azért mégis jobb, mintha úgy ülnél be a moziba, hogy "ki az a piros ruhás hülye?"

Mivel mi láttuk az összes filmet, ezért nem igazán tudjuk megmondani, vajon mennyire áll össze bármilyen kép annak, aki ez alapján a videó alapján akar tájékozódni, az viszont biztos, hogy akik látták a filmeket, azoknak tökéletes ráhangolódás lesz a Végtelen háborúra felidézni az eddigi történéseket.

Ezt pedig szigorúan azoknak, akik már látták a filmet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.