Szórakoztató terrorizmus – Terroristafilmek, amelyek megnevettetnek (vagy legalább megpróbálják)
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A filmes olyan állatfajta, amely még a tragédiában is igyekszik viccet keresni. És néha sikerül is neki. Néha pedig csak elég, ha megpróbálja...

 1. 5/5


  Amerika Kommandó: Világrendőrség

  Trey Parker és Matt Stone kirándulása nem is annyira távol a South Park-tól, bábokkal, eszement minőségben. Az Amerika kommandó filmvégi nagymonológot csak ajánlani tudjuk, lehetőleg eredeti nyelven, mivel sajnos a magyar fordításban csaknem eltűnik a lényeg.

 2. 4/5

  Four Lions

  Ez van, ha a britek rendeznek vígjátékot a terrorizmusról. Sötét poénok és persze jó adag dráma is keveredik a Four Lions-ba, ami egy furcsa terrorista csoport robbantási mániájának története, egy már az elejétől teljesen elcseszett robbantásos merénylet kálváriája. Sötét, vicces és nagyon brit.

 3. 3/5

  Postal

  Annyit mondunk, ezt a filmet is Uwe Boll rendezte, a Postal azonban a teljes nézhetetlenség határán innen marad, és bár rossz filmről beszélünk, mégis akad benne egy–két mosolygós jelenet. Annak ellenére, hogy Oszama is szerepel benne. Mentségünkre legyen mondva, a film eredetijéül szolgáló játék sem valami jó, csak nagyon-nagyon véres.

 4. 2/5

  A diktátor

  Tulajdonképpen maga Aladeen tábornok is terrorista diktátor, aki Amerikát a földdel egyenlővé szeretné tenni, és nem mindegy, hogy lekerekített vagy csúcsos végű rakétákkal teszi ezt meg. Sacha Baron Cohen teljesen szokványos agymenése, amelyben a terrorista még szimpatikussá is válik. Kritikánkat olvasd el most, ha még nem tetted volna meg!

 5. 1/5

  Zsaruk bevetésen – A film

  Minden idők egyik legszórakoztatóbb rendőrörse Miamiba teszi át a székhelyét, legalábbis ideiglenesen, hogy ők lehessenek a környék egyetlen csapata, akik megfékezhetik a terroristaveszélyt. Tapló humor, rengeteg sztár és igazán beteg/fárasztó poénok tömkelege az elmebeteg sorozat egész estés moziváltozatában.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.