Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mit csinálsz november 17-18. között? Mennél a Comic Conra Bécsbe? Segítünk!

Lehet, hogy nem hallottál róla, de bizony Bécsben is van Comic Con, egyre nagyobb és egyre népszerűbb. Az idei VIECC, azaz Vienna Comic Con most novemberben jön, 17-18-án a bécsi Messeplatz területén kell keresni, és amúgy elég érdemes, mert olyan kedvencek jönnek, mint John Noble A Gyűrűk Ura-filmekből, David Morrissey, azaz Governor a The Walking Deadből, John Ross Bowie, az Agymenők Kripke-je, Ernie Hudson a Szellemírtókból, Sylvester McCoy a Doctor Who-ból, David Nykl az Arrow-ból és a Stargate: Atlantisból, Steve Cardenas a Power Rangersből és Eugene Simon a Trónok harcából.

Ha érdekel, és szívesen bevágódnál az autóba, hogy megnézd például az ötméteres Optimus Prime-ot, hogy meghallgasd, ahogy népszerű képregényguruk előadást tartanak, vagy hogy naphosszat bámuld a bécsi cosplay-extravaganzát, akkor van egy jó hírünk, egy páros jegyet sorsolunk ki a VIECC vasárnapi napjára azok között, akik tudják a helyes választ a következő kérdésre:

Melyik volt az alábbiak közül John Noble sorozata?

A. Fringe - A rejtély
B. Brooklyn Nine-Nine
C. The Defenders

A helyes válasz betűjelét küldd el a jatek@player.hu email címre 2018.11.06. 08:00-ig. A tárgy mezőbe ezt írd: VIECC. Még aznap megtudhatod, tiéd lett-e a vasárnapi páros belépő. Jó játékot kívánunk! Ha többet akarsz tudni a Vienna Comic Conról, akkor kattints ide, itt a programot is megtalálod.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.