Egy kolumbiai modell piacra dobja a saját vaginája „használható” másolatát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 25 éves Aida Cortes a pornósok Instagramján, az OnlyFans-en nyomul, és úgy döntött, szintet lép: lemásoltatja a punciját, rápakoltatja egy fleshlight, azaz dugható elemlámpa – bocsánat, de érzékletesebben nem tudjuk magyarítani! – bemeneti végére és eladja a rajongóinak.

Ezzel egyébként Aida nem találta fel a spanyolviaszt, hiszen már jó ideje lehet olyan flashlight maszturbátorokat venni, melyek nyílása pornósztárok inputjait mintázzák, de az ilyesmi eddig csak a legnagyobb felnőttfilmes sztárok kiváltsága volt.

Igazából ezzel meg is kaptál minden fontos infót. A termék egyelőre még nem elérhető, így kénytelen leszel bekövetni Aidát, aki biztosan bejelenti majd, ha a cucc rendelhetővé válik.

Most pedig mutatjuk a majdani hústermoszon – na most tényleg, mondj frappánsabbat!– szereplő művagina eredetijének tulajdonosát, mert tudjuk, hogy csak ezért kattintottál.

Aida egyébként azt is elmondta, hogy mindezzel az a célja, hogy a rajongói közelebb érezhessék őt magukhoz, mint valaha. Nem veszett még ki az emberbaráti szeretet a világból!

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.