Rita Ora nagyon csúnyán megszívatta magát 30. születésnapi bulijával
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az énekesnő tavaly november végén egy héttel azután ünnepelte meg a harmincadik születésnapját a barátaival egy londoni étteremben, hogy lenyomott egy show-t Egyiptomban. Valószínűleg már azt kívánja, bárcsak otthon ünnepelt volna egy pohár szénsavas ásványvíz társaságában.

A bulira ugyanis éppen a világjárvány miatt hatályban lévő szigorú korlátozások alatt sikerült sort keríteni. Valamiért Rita és a stábja úgy érezhette, hogy ezek a szabályok rájuk pont nem érvényesek, de azért a biztonság kedvéért megpróbálták az eseményt titokban tartani.

Kibéreltek egy londoni éttermet, hogy szigorúan zártkörű maradhasson a party, és emiatt nagy dobra sem verték a dolgot, mindössze harminc embert csődítettek össze a sztár tiszteletére, akinek ekkor még az egyiptomi út miatt otthoni karanténban kellett volna ücsörögnie.

Ezt a képet csak úgy itt hagyjuk

Egy dolog biztos, a diszkréció nem lehetett a szervezők és a megjelentek erőssége. A nagy összeborulást a hatóságok szakították félbe, akik gyorsan takarodót fújtak, majd később – szülinap ide vagy oda – még egy tízezer fontos bírságot is odasomtak a súlyos szabálysértésért.

Egy darabig úgy tűnhetett, hogy a csekkel meg is van oldva a dolog, ami annyira nem is lett volna rossz mérleg, hiszen ennél sokkal drágább születésnapi bulikat is látott már a poptörténelem.

DE!

Egyrészt a bebukott buli hírét a sajtó baromi gyorsan kiszagolta, másrészt pedig Rita egy nem sokkal a party előtt adott interjúban még azt nyilatkozta, hogy a születésnapját csendben, a szüleivel fogja ünnepelni.

Így pedig már egy fokkal kínosabb a sztori, aminek meg is lett az eredménye. A hírek után szépen csendben két cég is elkezdett eltávolodni a sztártól, értsd, reklámszerződést bontottak vele, és mivel az Apple az egyik ilyen cég – aminek Rita az iPhone 12 Pro népszerűsétésében segített be – sejthető, hogy nem egy fél disznó árát bukta be így az énekesnő.

Ennek a reklámnak emiatt már nemigen lesz folytatása:

Rita az affért követően el is utazott Londonból. Bulgáriába ment, hogy leforgasson egy videoklipet, és azóta sem ment még vissza. Már többször is nyilvánosan bocsánatot kért és több helyen is elmondta, mennyire megbánta ezt a dolgot. Hogy visszavásároljon valamennyi rajongói bizalmat, az egyiptomi trip bevételeit is jótékony célra fordította, szóval a történet itt már többszörösen is deficites.

Valahol mi is sajnáljuk szegényt, hiszen valóban nem egy álom egy pohár tejjel a tévé előtt ünnepelni a harmincadik születésnapot, de mégis csak egy olyan évben sikerült ez a ballépés, amikor százezrek haltak meg és milliók veszítették el a megélhetésüket a járvány miatt.

Mit is mondhatnánk? Most egy kicsit drága volt a tanulópénz.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.