Pálinkázástól a hörgésen át a hajókázásig minden, ami a héten a magyar klipekben történt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

7 magyar klip, amit látnod kell a héten.

Heatlie Dávid – Wurlitzer

„Ki szeretne hosszú, szőke parókában, piros tűsarkúban a tűző napon, macskakövön rohangálni egy hétfői délutánon a turisták között? Én! Az összes szereplő én vagyok, de nem azért, mert manapság drágák a színészek, hanem azért, mert nem vagyok normális. A klip több szempontból is fontos számomra. Most először volt beleszólásom a munkába, a rendezésbe. Többek között az én ötletem volt az is, hogy a karakterek egymással, szemtől szembe kommunikáljanak.” – mesélte az énekes-dalszerző, Heatlie Dávid. Mi például nem szeretnénk, de ettől még itt van Dávid új klipje, a Wurlitzer.

Péterfy Bori & Hősök – Te vagy a veszély

Egy szívünknek nagyon kedves új projekt, a Samsung BandFusion összeboronált két szívünknek kedves előadót és csapatot, Péterfy Borit és a Hősöket, hogy egy olyan dalt hozzanak össze, amit egyébként maguktól lehet, hogy sosem hoztak volna. A Te vagy a veszély klipjéhez a Samsung Galaxy S10+ kameráját használták, és nem nagyon látszik rajta, hogy telefonnal készült. Ügyes.

Dr. BRS / Varga Viktor / Biga – Koccintós

Kicsit visszanyúltunk az előző hétre, mert nem hagyhattuk ki a Koccintóst, ami ennyi idő alatt közel félmilliós nézettséget produkált, és nyilván elég sok helyen fog szólni, ahol pálinkát is lehet inni, és mivel elég sok helyen lehet pálinkát inni, mondhatjuk, hogy mindenhol ott lesz.

Plasticocean – Tarts ki

Egy soproni metalcore-banda, akik ezzel a klippel igyekeznek felvezetni októberben megjelenő második lemezüket. Elkezdtünk figyelni rájuk.

Trillion – The Chain

Az ország talán legmenőbb szupergroupja újabb klipet hozott ki a tavalyi, nagyszerű Like Water-albumról, ami lehet, hogy csak egy szimpla hajókázásnak tűnik, de az a filozofikus hajókázás egy nagyon-nagyon mély vízen történik.

Pszí! - Könnyek

Egy rapper csaj, akit ByeAlex karolt fel, és az új klipjével simán párszázezres nézettséget hozott alig néhány nap alatt. Úgyhogy nem csak könnyei vannak, hanem már rajongói is.

Dé:Nash – Kisvasút

A turulrap még mindig nagyon megy, Dé:Nash pedig nem igazán tud hibázni. Kess-kess!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.