A norvég krimik világától a poén evolúcióján át a halhatatlanságig beszélgettünk Magyarország kérdés nélkül egyik legzseniálisabb humoristájával.

Kőhalmi Zoltánt nem kell bemutatni: a szatirikusan csodás, legtöbbször faarccal elmondott szentesi humorista gegjein már több mint húsz éve nevetjük arcfájósra magunkat.

Kőhalmi Zolinál idén ősszel őrületes tempóban pörög a szekér: a Dumaszínházban épphogy felvették a Comedy Central számára a Pályatévesztési tanácsadó című estjét, ő már nagy erőkkel rakja össze most futó, új, Történjen bármi névre keresztelt stand-upját – és akkor még nem is beszéltünk az idén szeptemberben megjelent norvég krimi(paródia)-kötetéről.

Kőhalmi Zoltánnal beszélgettünk kedvenc 11. kerületi vendéglátóipari egységében, és megtudhattuk, milyen zseblámpával improvizálni egy estet, hogyan vált meg végül a Basic programozásról szóló könyvétől, miképp lehet belőle halhatatlan műanyagipari vállalkozó, hogyan nézték kínainak, és miért a világ legbutább dolga a kilátó.

(Videó: Bodor Tamás, Nyitókép: Tóth István) 

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

És ezt olvastad már?
Amikor a polip sétálgat a tenger fenekén