Ezt a – fogalmazzunk finoman – szemtelenséget nem mi találtuk ki és még csak nem is egy türhő amcsi tinivígjátékban láttuk, hanem a sztorit az élet írta... meg egy kanos kosárlabda játékos, aki meglépte, odatette, megcsinálta, vagyis belement, mint Chuck Norris.

Egy ekkora szexista bunkóságot ma már nem lehet kimagyarázni, így azt sem hozzuk fel a vakmerő férfiállat mentségére, hogy a szóban forgó randi egy expornóssal jött össze neki.

Az illető szexmunkás – aki már egy ideje nem forgat, helyette az OnlyFanson szedi be a milliókat – Lana Rhoades, aki a történetet egy beszélgetős videoblogban kürtölte világgá, az NBA-játékos nevének szemérmes elhallgatása mellett. A férfi főszereplőről csak annyit tudunk, hogy a Brooklyn Netsnél dobálja a labdát, Lanáról pedig nagyjából mindent is tudhatsz, ha nézel pornót.

Ha természetesen nem nézel, akkor javasoljuk, hogy a nagyon vicces aggyálinket! mémek bekommentelését követően írd be a nevét a gugliba, és ha úgy tetszik, vonulj el két percre meditálni!

Nos, a sztori lényege annyi, hogy Lana New Yorkban jártában-keltében valahogy összeakadt ezzel a sportolóval, aki elhívta őt egy randira, melyen

nem egyedül, hanem egy másik lánnyal jelent meg, aki elmondása szerint akkor már évek óta a kúrótársa (sic!) volt.

A randira egyébként egy meccsen került sor, ahol emberünk bekísérte Lanát egy nagyon menő páholyba, bemutatta őt a másik hölgynek, aztán lement játszani. Biztos azt gondolta, hogy mire visszaér a játék után, már nagyon forró és nedves lesz a hangulat, de be kellett látnia, hogy valószínűleg túl sok felnőttfilmet nézett.

Lana exbarátjával, Mike Majlakkal.

A mérkőzés után mindkettejüket elvitte vacsorázni, és igazából csak ott mondta el, hogy komoly taktikai mérlegelés után döntött a másik lány meghívása mellett.

Ez a nő volt a biztonsági háló, ha bejön a legrosszabb verzió és nem sikerül Rhoades kisasszonyt megfektetni, ha pedig nagyon jól alakul az este, emberünk egyből egy édeshármassal zárhatta volna a napot.

Végül aztán Lana nem adta be a derekát, azon egyszerű okból, mert elmondása szerint a csávó halál unalmas volt.

A tanulság:

ha mersz nagyon bunkó lenni, legalább légy mellé nagyon érdekes is!

Lanát egyébként itt is megtalálod:

És ezt olvastad már?
Látszólag a semmiből lép elő egy ember ezen a felvételen
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!