Lesz a héten könnyes búcsú, zúzda és még a Red Army Choir is tiszteletét teszi nálunk, hogy partit csináljon. Öt tippünk van erre a hétre, ha nem akarsz otthon maradni.

The Carbonfools

Budapest Park, szeptember 16. 19:00

 

Búcsúzik a The Carbonfools, egy jó ideig nem lehet majd látni Fehér Balázsékat élőben, úgyhogy mindenki tegye tiszteletét a Budapest Parkban, hogy méltóképpen el tudjon köszönni a zenekartól.

Machine Head

Barba Negra, szeptember 18. péntek, 19:00

21 év után újra Budapesten koncertezik a modern metálzene egyik megkerülhetetlen bástyája, a kaliforniai Machine Head. Bár több alkalommal is megfordultak hazánkban az 1994-es, Olimpiai Csarnokban tartott buli óta, ahol a Slayer vendégeként mutatkoztak be hazánk közönségének, a szeptemberi Barba Negrás koncertjük lesz az első, igazi, hamisítatlan önálló headline buli, amelyre a zenekar rajongótábora mindig is várt.

Parov Stelar & Band

Budapest Park, szeptember 18. péntek, 19:00

Az osztrák sógorék, a Parov Stelar Band is ismét Budapestre jönnek szeptember 18-án, hogy megtáncoltassák szeretett magyar rajongóikat a "The Demon Dairies Tour" keretében. Az electro-swing műfaj atyja, Marcus Füreder, a klasszikus '30-as évekbeli swinget a legfinomabban slampingelte a mai fülekhez, ennek eredménye lendületes muzsikájuk, melyet a virtuóz zenekar, trombitán és szaxin kísérve ad elő élőben.

PeCsa zárófesztivál

Petőfi Csarnok Napozótér, szeptember 17-20.

Harminc év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között közel huszonöt koncerttel búcsúzhatunk el a legendás helyszíntől. A PeCsa Napozóréten felállított szabadtéri színpadon ott lesz az Auróra, a Beatrice, Deák Bill Gyula, a Lord, a Moby Dick, Vikidál Gyula, a Takács Tamás Blues Band, a Sing Sing és még sokan mások. Erre a különleges alkalomra összeáll az Exotic, a Skorpió és a Z'Zi Labor!

Red Army Choir

Papp László Budapest Sportaréna, szeptember 19. 19:00

Szenzációs előadás érkezik szeptemberben a Budapest Sportarénába és több vidéki nagyvárosba. Az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának énekkara, azaz a “Vörös Hadsereg Kórusa” és tánckara ad koncertet. A Kalinka, a Katyusa és a Partizán-dal mellett a legnagyobb mai slágereket is feldolgozzák:  Pharell Williams Happy-je, a Daft Punk Get Lucky-ja, Adele Skyfall-ja vagy a Queen We Will Rock You-ja a férfias katonák előadásában egyszerre lesz izgalmas, meglepő és szórakoztató.

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának első kedvcsinálója