A Better Call Saul elég szépen megy az AMC-nél, ezért a csatorna berendelte az ötödik évadot is. Mutatjuk, mennyire örült ennek a címszereplő Bob Odenkirk.

A színész szombaton a Television Critics Association rendezvényén fejezte ki a széria megújítása felett érzett örömét. A felbukkanása egyébként is totális meglepetés volt...

...de az igazi mutatvány csak ezután következett:

Szeretnék mutatni nektek valamit, srácok. Nagyon izgatott vagyok. Bocsánat! Csináltattam egy tetkót... Egész életemben azon gondolkoztam, hogy mi az a dolog, ami annyira a szívem csücske, hogy hajlandó lennék a seggemre varratni. És most végre találtam valamit.

Aztán meg is mutatta:

Természetesen csak testfestésről van szó, szóval nem kell megijedni, de mint látható, Bob valamiért sokkal több bőrt mutatott, mint indokolt lett volna. Volt is egy kis kínos vigyorgás emiatt, ami szerencsére kisvártatva jóízű röhögésbe csapott át.

A sorozat a negyedik évaddal folytatódik augusztus 6-án. Erről Odenkirk annyit mondott, hogy ugyan még nem látta az új epizódokat, de a forgatókönyv alapján ki tudja jelenteni, hogy ez lesz a széria eddigi legjobb évada.

Ha már erre feltette a seggét, reméljük, hogy igaza is lesz!

(képek: David Buchan)

És ezt olvastad már?
Két évtizedig őrjöngve aratott a halál Magyarország legfélelmetesebb gyilkossági ügyében