Óriásira nőtt a napok óta tartó illegális rave-parti Olaszországban, a rendőrök félnek közbelépni

Napok óta tombol egy hatalmas rave-parti Olaszországban, a Toszkána és Lazio régiók határában található mezzanói tó közelében. A buliban kiszabadulhatott az elmúlt másfél év alatt felgyűlt rengeteg elnyomott energia. Meg sok minden más is.

A partit egy magánszemély tulajdonában álló birtokra szervezték,

Sőt, igazán zavarja már a napok óta tartó hepaj, ahogyan az is, hogy a helyi ökoszisztémában mérhetetlen károkat okoz a tomboló tömeg. A rave-partira főként Franciaországból érkeztek lakóautókkal és személygépkocsikkal, de számos olasz és német polgártárs is tiszteletét tette a visszafogott népünnepélyen.

A környező települések polgármestereit is nagyon dühíti a járványidőszakban tartott illegális parti, és követelik a hatóságoktól, hogy lépjenek közbe.

Ez viszont nem ilyen egyszerű.

Így most a hatóságok azon dolgoznak, hogy minél zökkenőmentesebben tudják beszüntetni a bulit. Az is simán megeshet azonban, hogy az egész magától megoldódik, a hírek szerint ugyanis az év partiját megszervező tagok augusztus 23-ig maradnának a helyszínen, aztán valószínűleg továbbállnak afterezni a Dobozi utcába.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Telex)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.