Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha rajongó vagy, most inkább ülj le! Úgy volt ugyanis, hogy az X-men-franchise idén két taggal bővül: áprilisban érkezik a The New Mutants, novemberben pedig a Dark Phoenix. Sajnálattal közöljük, hogy idén egyikből sem lesz semmi... és még mindig nem ez a legrosszabb hír.

A Dark Phoenix című moziban Sophie Turner tér vissza a sötét oldalra átállt Jean Grey szerepében, a The New Mutants pedig az első trailer tanúsága szerint a horror felé próbálja meg terelgetni az X-men univerzumot.

A 20th Century Fox már korábban bejelentette, hogy pótforgatások miatt idén áprilisról 2019. február 22-re tolják a The New Mutants premierjét, de azóta tovább durvult a helyzet.

Jelenleg úgy állunk, hogy a Dark Phoenix idén november 2-ről 2019. február 14-re költözött, és mivel ez pont az a hónap, amit a The New Mutants számára is lefoglaltak, gondolhatod, hogy itt nem áll meg a dolog. Igen, a fiatal mutánsokról szóló mozi megint távolabb került tőlünk, 2019 augusztusáig egészen biztosan nem nézhetjük meg a nagy vásznon.

És ez még mindig nem minden. A Dark Phoenix csúszásának állítólag nem a mozi minőségéhez van köze. Az első tesztvetítés a hírek szerint jól sikerült, de mivel ezt a mozit több A-listás színésszel forgatták (úgy mint James McAvoy, Michael Fassbender és Jennifer Lawrence), a Fox inkább biztosra menne, és amellett, hogy kicsit itt-ott még finomít a filmen, eltolta a premierdátumot is Valentin-nap környékére, hiszen az a Deadpoolnak is nagyon bejött anno.

A The New Mutants esetében már kicsit cudarabb a helyzet, a Collider ugyanis megírta, hogy a stúdió nem is a februári összetorlódás miatt csúsztatott ismét a premierdátumon, hanem ezért, mert

A Fox mondjuk tagadja, hogy ennek a mozi csapnivaló minősége lenne az oka, inkább azért van szükség rá, mert a The New Mutants nem volt elég félelmetes, ráadásul két teljesen új karaktert is be akarnak tenni a filmbe. Nos, mi megszavazzuk a bizalmat, de azért nem felejtjük azt sem, hogy amikor utoljára ez történt egy a Fox által készített szuperhősös mozival, az A fantasztikus négyes volt, ami végül minden lett, csak jó nem.

A pletykák szerint a stúdió ragaszkodik ahhoz, hogy az Új mutánsok legyen sötét és véres, hiszen a Deadpool és a Logan is így lett kasszasiker, de a rendező, Josh Boone állítólag nem annyira partner ebben.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.