Egy pali betámadta Russell Crowe-t az egyik filmje miatt, Crowe válaszolt

Te láttad a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán című mozit? Peter Weir tengerészes kalandfilmjében Russell Crowe „Jósors” Jack Aubrey kapitány szerepében szállt szembe egy hipermodern francia fregattal az angol lobogó alatt. Szerintünk 2003 egyik legjobb filmje volt, de nyilván nem tetszhet mindenkinek.

Egy Ian McNabb nevű Twitterező például egyáltalán nem volt tőle elragadtatva, de annyira nem, hogy ezt mindenképpen a színész tudomására akarta hozni. Crowe nevét behivatkozva imígyen összegezte a véleményét a filmről:

Ez eddig csak egy vélemény, de azonnal sztori lett belőle, amikor Crowe vette a fáradtságot, és válaszolt az önjelölt kritikusnak.


A sztár még egy kis személyeskedést is megengedett magának, de szerintünk ebben az esetben ez még simán belefért.

A szóváltásból természetesen hatalmas eszmecsere kerekedett, melybe beszállt néhány filmes is. A Pókember: Irány a Pókverzum! rendezőjének hozzászólása például még Crowe-énál is konkrétabbra sikerült. Ő kerekperec leírta, hogy a filmet kritizáló bejegyzés szerzője „egy kibaszott idióta”.

A hozzászólók túlnyomó többsége megvédte a filmet, aminek a hírverés miatt remélhetőleg akad majd néhány új nézője, hiszen szerintünk nagyon megéri pótolni, ha eddig esetleg kimaradt az ember életéből.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.