Egy óra bámulásért ingyen Samsung Galaxy S4
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha azt nézzük, hogy mostanában mely reklámok terjednek leggyorsabban a közösségi felületeken, biztos, hogy sok ehhez hasonló kamuszagú videót találunk, amiben a járókelőket vonják be egy remek ötlet segítségével. Akár füllentenek, akár nem, az új Samsung-promó alapötlete és kivitelezése is zseni.

Nyakunkon az új Samsung Galaxy S4, amit nyilván mindenki szívesen a zsebében tudna, néhány szerencsés, zürichi pályaudvaron császkáló emberkének pedig megadatott a lehetőség, hogy tényleg zsebre vágjanak egy vadiúj példányt. Cserébe annyit kellett tenniük, hogy egy órán keresztül nem veszik le a szemüket a vágy techi tárgyáról, amin – ugye az ügynökség állítása szerint – az egész világ szeme is rajta van.

Kiváló alapötlet, a vicces szituációk, zavaró elemek és karakterek pedig feldobják ezt a kis videót, ami igazából nincs két perc, mégis annyi poén és ötlet van benne, ami miatt hosszabbnak tűnik. Épp csak a leszbicsókot hiányoljuk, mint figyelemelvonó eseményt, bár akkor lehet, hogy most is ott lenne a kis kütyü a helyén. Rázósabb környékeken pedig tovább vihető az ötlet lopásmegelőző kampányként.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.