Mivel Scarlett újra mozikban a Jojo nyusziban, emlékezzünk meg egyetlen vetkőzéséről, és élete legszexibb szexjelenetéről, amiben még csak vetkőznie sem kellett.

Scarlett Johansson nagyon sokáig nem volt hajlandó ledobni a ruháit a vásznon, és igazából nem is tettünk volna nagy téteket arra, hogy valaha megtörténik az, ami egyébként javarészt mindig meg szokott. És tényleg megtörtént. A színésznő a 2013-as A felszín alattban (Under the Skin) nem csak hogy picit megmutatta magát, de totálisan levetkőzött a kamerák előtt, ráadásul még közelieket is vehettek a meztelen testéről, így nem maradtak kérdések arról, hogy is nézhet ki az isteni Scarlett ruha nélkül. Vagy ha mégis maradtak benned kérdések, akkor érdemes felkeresni egy közeli optikust.

Mégsem erre a jelenetre emlékszünk a legszívesebben, hanem a Don Jonban elkövetett ajtós "szexjelenetre", amiben vetkőznie sem kellett, és nem is történt több szárazpettingnél, mégis elérte, hogy egy kicsit ott maradjunk mi is annál az ajtónál, mint a szerencsétlen Don, aki azt hitte, hogy ott és akkor megfogta az isten lábát, aztán ott maradt teleélvezett gatyával egy lépcsőházban. Nézd meg mindkét jelenetet, a Jojo nyuszit pedig azért nézd meg a héten Scarlett Johanssonnal, mert nagyon jó.

A felszín alatt (Under the Skin)

Don Jon

Fotó: Maxim

És ezt olvastad már?
Nagyjából 200 kamasz tört be egy floridai villába, hogy illegál házibulit rendezzenek