Most meg az derült ki Shia LaBeoufról, hogy garázda sapkatolvaj
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagyon úgy néz ki, hogy a 34 éves Shia LaBeouf széthullóban van, az utóbbi hónapokban ugyanis nem igazán lehetett róla hallani semmi olyasmit, aminek akár érintőlegesen is köze lenne a normális viselkedéshez.

Legutóbb például azzal került be a hírekbe, hogy széttrollkodott egy jótékonysági felolvasást, melyen olyan sztárok vettek részt rajta kívül, mint Brad Pitt, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Morgan Freeman, Matthew McConaughey, Sean Penn és Ray Liotta.

A díszes társaság az 1982-es Változó világ forgatókönyvét olvasta fel egy online közvetítés keretén belül, és míg rajta kívül mindenki más vette a fáradtságot, hogy kipihenten, az alkalomhoz illő öltözetben és helyen olvassa fel a neki szánt sorokat, addig ő egy kocsiban ülve, piálgatva-cigizve (és feltehetőleg nem tiszta tudatállapotban) tette hozzá a magáét a produkcióhoz.

Így

Amellett, hogy a srác alapból fura személyiség (a Harag című film kedvéért például összevagdosta az arcát), a törvénnyel is sikerült már többször összeütközésbe kerülnie. Ittas vezetésért és garázdaságért is büntették meg korábban, 2017-ben pedig agresszívan lépett fel egy rendőrrel szemben, akitől cigit kért, de nem kapott. Valószínűleg akkor sem volt a legtisztább pilanatában, mint ahogy a most sajtóvisszhangot kapott eset idején sem lehetett épp a józanság szobra

Ezt a mutatványát idén júniusban tolta le Los Angelesben, amikor is dulakodni kezdett egy férfival, majd amikor végre lenyugodtak a kedélyek, lekapta az illető fejéről a baseball-sapkáját és elviharzott. A rendőr már a helyszínen megállapította, hogy LaBeouf lépett fel agresszorként.

Mindez azért csak most került be a hírekbe, mert a sértett szeptemberben tett feljelentést az eset miatt.

Reméljük, innen már csak felfelé vezet az út a színész számára!

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.