Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 25 éves normantoni Jordan Trainor valószínűleg pályát tévesztett, meztelen képek küldözgetésével ugyanis tök jól lehet keresni a neten, de ugyanezzel börtönőrként csak letöltendő szabadságvesztést lehet összeszedni. Csak hogy ne mondd, hogy klikkvadászat, szólunk, hogy nincs a cikkben meztelen kép.

Az említett szabadságvesztés különösen akkor garantált, ha a meztelen képeket a raboknak küldi az ember, szegény Jordan pedig pont ezt csinálta, ráadásul egy fiatalkorúak börtönében.

Az egész sztori 2019 őszén kezdődött, amikor Trainor kicsit túl jól összehaverkodott két elítélttel. Az egyikük nem túl szabályosan még mobiltelefonnal is rendelkezett, amire a pajzán kedvű börtönőr elkezdett pikáns üzeneteket és fotókat küldözgetni, sőt, egy alkalommal bizonyíthatóan az irodai printerrel nyomtatott ki egy ilyen képet, és azt adta oda az illetőnek.

A másik bentlakóval ugyanilyen bensőséges viszont ápolt, neki ráadásul még egy kis tipitapit is megengedett, miközben egyébként otthon várta a férje és a kislánya, de ez már csak a cseresznye a sztori keserű habján.

Ő itt Jordan Trainor (Mi szóltunk.)

Végül egy SMS-sel bukott le, melyben azt írta meg az egyik, amúgy 17 éves kedvencének, hogy nagyon hiányzik neki. Másnap már nem is kellett bemennie dolgozni és született egy feljelentés is az ügyben, amiből a napokban lett ítélet.

Jordan a bíróságon azzal védekezett, hogy eléggé bezuhant a magánélete. Egyfelől a férjével is megromlott a kapcsolata és a kollégái is folyton csesztették londoni akcentusa miatt, neki pedig gyengédségre volt szüksége.

A kis kalandot a bíróság 18 hónap szabadságvesztéssel honorálta.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.