Jó esély van rá, hogy nem ismered a 26 éves Tyron Framptont. Valószínűleg még akkor sem kezdesz heves bólogatásba, ha eláruljuk a brit srác művésznevét: Slowthai.

Ne szégyelld magad, emberünk ugyanis nálunk nem annyira ismert, Angliában azonban eléggé sikeres rapkarriert fut be éppen, és az USA-ban is simán meg tud tartani egy-két telt házas koncertet. (Ha ismered, bocsánatot kérünk, nem akartunk hülyének nézni!)

Szóval van ez a Slowthai, és mint ilyen,

az egyik speckója az, hogy a koncerteken az első sorban álló – főleg női – rajongói szájába csulázik... és mi kérünk elnézést!

Ez a jeles hagyomány egy 2019 decemberében tartott amerikai koncerten kezdődött, amikor az első sorba férkőzött egy bátor hölgy egy táblával a kezében, melyen ez volt olvasható: Slowthai, azt akarom, hogy köpj a számba! Mégis mit csináljon ilyenkor egy elhivatott zenészember? (Költői kérdés, amire valószínűleg mostanra már magad is kitaláltad a választ.)

Ezt a kis intermezzót valaki sikeresen felvette videóra, a klipecske pedig a Twitteren kötött ki, és onnantól kezdve ezt a szájba köpdösést többé már nem úgy hívták, hogy elszigetelt eset, hanem úgy, hogy signature move.

Vigyázat, videó jön!

A Kirsty nevű hölgyet később meg is szólaltatta egy magazin, melynek ő elmondta, hogy ez volt élete egyik legjobb pillanata, és erre tényleg nem lehet mást mondani, mint azt, hogy

most akkor tartsunk egy percnyi néma csöndet a lelki szegényekért.

Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy Amelia Dimoldenberg nevű YouTuber a minap meghívta a rappert a műsorába és ott megkérdezte tőle, hogyan is áll most ez a szép köpködős néphagyomány a világjárvány kellős közepén. Onnan látszik, hogy Slowthai nem hülye gyerek, hogy a kérdésre ezt válaszolta:

Nohát, na, én osztán most nem köpök több szájba, he.

És még mondják, hogy a repperek nem úriemberek!

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Nyugodt vagy kontrollertörő gamer vagy? Ebből a kvízből kiderül