Hát persze, hogy akarsz.

Amikor először hallottunk a sörjógáról, kicsit megemelkedett a pulzusunk. Úgy tűnik, az EFOTT szervezőinek is. A fesztiválon lehetőséged lesz kipróbálni, hogyan megy ez, tulajdonképpen arról van szó, hogy a hagyományos jógamozdulatokat megspékelték némi sörivással, magyarul ha csak sörözni akarsz, akkor is motivált leszel a mozgásra. A The Biebers tagjaival is kipróbáltatták a mozgásformát, és nem különösebben tiltakoztak ellene. Puskás Petinek kifejezetten tetszik az ügy:

– Már többször jógáztam és bevallom őszintén, az első alkalommal nem tetszett, a másodiknál pedig az egyik jóbarátom hangján érkeztek a spirituális utasítások, és emiatt nem tudtam komolyan venni a dolgot. Az előző esti sörözést juttatta eszembe, ugyanakkor a sört és a jógát eddig egyáltalán nem tudtam összekötni. Így viszont, hogy kipróbáltam, fel is vetem majd a többieknek, hogy a jövőben dobjuk a sima sörözgetéseket.

Petiék egyébként külön örülnek annak is, hogy most először vegán ételeket is lehet majd enni Velencén, ahol egyébként a Volbeat után lépnek majd fel a Rauch Arénában július 15-én. Jó lesz.

És ezt olvastad már?
A Netflix legnépszerűbb mozijának bakiparádéja talán még a filmnél is viccesebb