Vasárnap hirdették ki élő egyenesben, hogy a Mrs. Sri Lanka szépségversenyt Pushpika De Silva nyerte. Azt hinnéd, az ilyesmi pont hogy véget vet a hisztinek, de ezúttal épp az ellenkezője történt.

Miután ugyanis a koronát nagy nehezen felhelyezték Pushpika fejére, magához ragadta a mikrofont a 2019-es győztes, Caroline Jurie és kijelentette, hogy

a szabályok értelmében a győztesnek férjezettnek kell lennie, mivel pedig De Silva elvált, megfosztja őt a koronájától és a második helyezettnek adja azt.

Mindezt láthatóan elfelejtette leegyeztetni a szervezőkkel, így a színpadon teljes volt az értetlenség. A helyzetet súlyosbította, hogy a koronát gyakorlatilag le kellett bírkóznia a megszeppent győztes fejéről, aki kisebb sokkot kapott a történtek okán.

Az affér után Pushpika kénytelen volt meglátogatni egy közeli kórházat, mert állítólag fejsérüléseket szenvedett a korona lehámozása során. A legszebb az egészben, hogy a csúnyán félrement show után a szervezőknek vissza kell adniuk a címet, ugyanis De Silva valójában nem elvált, csak a férjétől külön él, gyermekét egyedül neveli, így nem sértette meg a versenyszabályzat egyetlen pontját sem.

A versenysorozat igazgatója, Chandimal Jayasinghe elmondta, hogy rendkívül csalódott, és szerinte szégyenletes az, ahogyan Caroline Jurie viselkedett a színpadon.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Hamarosan megérkeznek Budapestre a Dűne folytatásának sztárjai