Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Idén is elég jól alakul a bécsi Comic Con programja. Még Steven Seagaltól is kérhetsz egy autogramot. Aláír bármit faarccal.

Eddig is szerettük a bécsi Comic Cont, idén viszont a szokásosnál menőbb a bejelentett sztárok névsora, akikkel találkozni is lehet a fesztiválon a bécsi Messe Wien területén. Ott lesz például Steven Seagal, aki újabban nem zseniális filmjeiről híres, de a klasszikusaiért még mindig szeretjük, és persze főként cizellált játékáért. Eljön az AZ fiatal Eddie-je, Jack Dylan Grazer, aki egyébként a Shazam!-ból is ismerős lehet, ő alakította a főhős sokat dumáló segítőjét, Freddyt. Beugrik Sean Astin, akit főleg Csavardi Samuként ismerünk A Gyűrűk Ura-mozikból, de a Stranger Thingsben is láthattad, és ami külön vicces, a Justice League Action animációs sorozatban többször volt Shazam! hangja, úgyhogy Jackkel tudnak majd miről dumálni.

Chris Klein is ott lesz, aki az Amerikai pite-filmek Oz-jának szerepe után "némileg" később a Flash-sorozatban került elő Orlin Dwyerként, ha bírtad, akkor most megnézheted őt közelről is. Jön Alex Kingston is, akit mi már a Vészhelyzetben is nagyon bírtunk Elizabeth Cordayként, de aki inkább a Doctor Who nagy rajongója, az valószínűleg ezerszer jobban szerette River Songként. Ők mind elérhetőek lesznek Bécsben, ahová megint beugranak híres képregényrajzolók is, olyanok, mint Holly Golightly (Sabrina) vagy férje, Jim Balent (Catwoman). November 23-24. között lesz a buli Bécsben a Messe területén. Mindig jó.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.