Szeptember 29-én nyílik a CinemaMOM

Nem kellett sokáig kibírni mozi nélkül a MOM Parkban.

A CinemaPink kivonulása után új vezetéssel tér vissza a mozi a MOM Parkban, akik a most kikerült képek alapján megtartották a korábbi mozi székeit és elrendezését, ami egyáltalán nem baj, hiszen a CinemaPink foteljeiben nem volt rossz filmet nézni, sőt. A CinemaMOM szeptember 29-én nyitja meg kapuit, és egyből egy maratoni mozizásra hívnak, ami egy olyan ajánlat, amit nem lehet visszautasítani. Igen, A Keresztapa is lesz.

A Grand Opening vetítéssorozaton délután 6-tól olyan filmeket lehet megnézni, mint a Jurassic Park, A Keresztapa, a Vissza a jövőbe, az Apokalipszis most, az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói, a Total Recall – Az emlékmás, a Forrest Gump és az Igazából szerelem. A klasszikusok mellett zenei mozik is lepörögnek majd, olyanok, mint a Depeche Mode Spirits in the Forestje, a Queen legendás 1986-os budapesti koncertjéről készült mozifilmje, és a Pink Floyd korai, 1972-ben készített Live at Pompeii című koncertfilmje digitálisan felújított képpel és hanggal. Egy karszalag megvásárlásával lehet beülni ezekre a filmekre, kivéve az éjfél után egy perccel induló új James Bond-mozira, amihez külön jegy megvásárlása szükséges.


A Pannonie Movie Kft., a CinemaMOM üzemeltetője azt ígéri, hogy később élő bábszínházi programok és speciális, csak egy-egy estén látható mozitartalmak is helyet kapnak, köztük digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok és színpadi produkciók moziközvetítései, így akár a Zürichi Operaházba is be lehet majd lesni náluk, ráadásul hamarosan a Bowling Club is működni fog. Jó lesz.

További infók a CinemaMOM oldalán.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.