Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem arról van szó, hogy a következő tíz színésznő tehetségtelen lenne, egyszerűen csak mindig úgy alakul, hogy ágyban kötnek ki a vásznon. És ez nem baj. A filmtörténelem legtöbbet vetkőző női következnek, és egy új belépő, aki biztosan beáll majd a sorba. Eddig jól teljesít.

 1. 10/10


  Sharon Stone

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Elemi ösztön

  Ha kellett valaki, aki üzembiztosan dobja el a gátlásait, és volt is pénz a művelet színvonalas végrehajtására, akkor biztosan Sharon Stone-t hívták meg a szerepre. Stone gyakorlatilag csak a vad, titokzatos, szexéhes cica karakterében tündökölt sokáig, aztán egy hirtelen fordulattal a vad, titokzatos, szexéhes érett nő karakterében folytatta tovább. Fénye már megkopott, ezen nem sokat segített a borzalmas Elemi ösztön 2 sem. Erre mondják, hogy a kevesebb több lett volna.

 2. 9/10

  Michelle Williams

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Gyújtóbomba

  Heath Ledger egykori hites asszonykája már a Dawson és a haverok idején is erősen vágyott nőszemély volt, később azonban gondolt egyet, ledobta a ruháit, és azóta sem nagyon hajlandó felvenni őket. Legutóbb a kritikusunk által eléggé lehúzott Óz, a hatalmas-ban nem volt lehetősége a meztelenkedésre, előtte azonban a Volt egy tánc című moziban igazán emlékezetes ágyjelenettel állt elő, amivel még bigott rajongói is kihúzzák a következő nagy eseményig.

 3. 8/10

  Heather Graham

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Boogie Nights

  Heather az istennek sem akar öregedni, amivel nincs is nagy baj, mint ahogy azzal sincs, hogy legtöbb filmjében legalább melltartóig vetkőzött, de inkább a teljes pucérságig, ha már úgy adódott. Annyira erős a hölgy szexuális kisugárzása, hogy legtöbbször még akkor is egy mindenkivel kavaró lotyót kell hoznia, amikor egyáltalán nem dobhat le magáról semmilyen ruhát sem. Beleragadt a szerepbe, mondhatni. Számunkra nem baj.

 4. 7/10

  Linda Fiorentino

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Végső csábítás

  Réges régen az erotikus thrillerek aranykorában Linda jött, látott és győzött, ha az ő neve szerepelt a videokazettákon, akkor tudtad, hogy ott bizony erős lesz a kamatyfaktor, cici- és popsivillantások következnek, vagy legalábbis a film egy pontján Fiorentino kisasszony ruha nélkül köt ki néhány képkockán. A színésznő már filmeket sem nagyon vállal, nemhogy textildobálást, legutoljára 2009-ben szerepelt egy közepes drámában.

 5. 6/10

  Kate Winslet

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Lidércfény

  A Titanic idején még hamvas fiatal lányként pózolt a rajzolónak. Örültünk. Később már érett nőként érkezett, ha egy filmhez erősebb szexjelenetre volt szükség. Vagy egy kevésbé erősre. Mindegy. Kate Winslet jött, és tette azt, amihez értett: játszott, néha ruhában, néha ruha nélkül. Van egy olyan érzésünk, hogy lesz még alkalom az utóbbira. Bár már nem biztos, hogy szeretnénk…

 6. 5/10

  Anne Hathaway

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Szerelem és más drogok

  Tündibündi Disney-kedvencként indult, aztán mindenből elege lett, fogta magát és Hollywood alá feküdt. Szerencsére azonban nem csak ennyiről van szó. Mert az hagyján, hogy Anne neve már-már egyet jelent a biztos szexjelenettel (vagy legalább egy nagyon feszes ruhával), de a biztos színészi játékkal is, ami ebben a műfajban bizony igen nagy szó. Csakis arra tudjuk kérni, hogy ne hagyja abba semmi esetre sem ezt a remek munkát.

 7. 4/10

  Melanie Griffith

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Fear City

  Antonio Banderas feleségét jóformán csak azért szerződtették, mert remek teste volt, amit nem félt megmutatni a közönségnek. Karrierje telis-tele van vetkőzésekkel, ágyjelenetekkel már első filmjeitől kezdve, tehát nem nehéz fedetlen keblekkel meglesni őt, sokkal nagyobb bajban lennénk akkor, ha emlékezetes színészi alakításaira lennénk kíváncsiak. A Dolgozó lány? Talán.

 8. 3/10

  Jennifer Jason Leigh

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Egyedülálló nő megosztaná

  Az igazi vetkőzőrobot, aki fiatalkorától kezdve a mozitól egészen a tévés szereplésekig vállalt szexjeleneteket. Rendben, nem mindig szabadult meg a művelet elvégzéséhez minden ruhájától, de a kamerák előtt elkövetett textilledobásszáma akkor is szép teljesítmény az egyébként legtöbbször fapofával bámuló Jennifertől. Mégis mindig volt benne valami szexi.

 9. 2/10

  Maria Bello

  Legemlékezetesebb vetkőzés: Erőszakos múlt

  Ő az a színésznő, aki ha nem volt látható legalább egy másodpercig fedetlen keblekkel, akkor tudtad, hogy valami baj történt. Maria Bello gyakorlatilag a mellvillantástól a teljes meztelenségig mindent bevállalt, aminek örültünk, de a William H. Macyvel közös ágyjelenetét (A szerencseforgató-ból) sajnos nem tudjuk kitörölni az emlékezetünkből. Pedig szeretnénk.

 10. 1/10

  Rooney Mara

  Legemlékezetesebb vetkőzés: A tetovált lány

  Új belépő, aki még nem tett le túl sok művet az asztalra ruha nélkül, de már benne van a következő vetkőződíva ígérete. A tetovált lány-ban a furcsán szexi Lisbeth Salander szerepében gyakorlatilag mindent megmutatott magából, de a kritikusunk által hetesre értékelt Mellékhatások című friss thrillerben sem adta alább Channing Tatum alatt. Mivel a tetkós Lisbeth visszatér, erős a gyanúnk, hogy továbbra is kirakja majd, amit csak lehet a tetovált lányon innen és túl is.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.